fbpx

Video kotiček podpore v času epidemije

Odrasli in starejši otroci
Zvočna kopelMeditacija
Odpravljanje strahov in stresa,
sproščanje in regeneracija
Obnovitev energijskih centrov
29 minut38 min
Otroci 3-9 let
Zvočna kopelMeditacija samorogMeditacija zmaj
SproščanjeOsamljenostStrah
18 minut16 minut14 minut
Navodila

Zvočna kopel: uležeš se na tla ali v posteljo in pokriješ z odejo. Čez dan popij dovolj vode, da lahko med zvočno kopeljo zavibrira v telesu.

Meditacija: toplo se obleci ter se vsedi čimbolj pokončno in tako, da se z nogami dotikaš tal / podlage pod seboj. Lahko sediš na stolu ali v naslonjaču.

Poskusi tudi tisto, kar je za otroke, in tako malo pocrkljaj svojega notranjega otroka… 🙂

Energije tedna

Želiš že v nedeljo zvečer malce potipati energije prihajajočega tedna? Naroči se na tedensko napoved Energije tedna, narejeno na podlagi keltskih kart svetih živali.

Že takoj si lahko pogledaš, kam zate osebno pes taco moli v tem tednu… Izberi tisto od kart, ki najbolj pritegne tvojo pozornost. Pod karto najdeš ustrezen odgovor 🙂

MERJASEC

Zavedaj se, da stari načini razmišljanja in delovanja trenutno ne delujejo. Prilagodi se na spremembe.

Poišči ljudi, ki razmišljajo drugače kot ti, in se uči od njih. Zdaj je pravi čas tudi za izobraževanje, ki ti lahko odpre neznane možnosti prihodnosti.

KRAVA

Pokaži svojo zrelost in ljubeče vodi tudi druge, ki trenutno ne zmorejo. Čustvene povezave so tiste, ki trenutno omogočajo premike naprej.

Svojo energijo obnavljaj s pomočjo narave. Tudi ko je svet na težkih preizkušnjah, so lahko mehke tvoje poti, če ohraniš svojo pristno energijo.

Želiš, da te vsako nedeljo zvečer razveseli malce daljša napoved, ki ti opiše kaj lahko pričakuješ v tednu pred tabo? Postani tudi ti del Avilou plamenčkov, ki naznanjajo spremembe in prihajajoče energije.

Prijavi se preko spodnjega obrazca in v nedeljo me že bereš 🙂

Takole bo izgledala Aviou novička Energije tedna, ko bo priletela v tvojo pošto.

Ne spreglej je 🙂

Če te zanima še kaj drugega, pa se poveži z mano…