fbpx

Energije tedna

Želiš v nov teden vstopiti opremljen z informacijo o energijah, ki ga bodo zaznamovale? Naroči se na tedensko napoved Energije tedna, narejeno na podlagi vpogleda v keltske karte svetih živali.

Že takoj si lahko pogledaš, kam zate osebno pes taco moli v tem tednu… Izberi tisto od kart, ki najbolj pritegne tvojo pozornost. Pod karto najdeš ustrezen odgovor 🙂

KROKAR

Še kar pogleduješ nazaj in se utapljaš v čustvih, ki jih sproža preteklost. Res bo potrebno tvoj kompas obrniti v drugo smer. Ne želiš si spustiti možnosti, ki jih odpira ta teden.

So te v preteklosti utišali, da se ne moreš izraziti? Spravi iz sebe vse tisto, kar se že predolgo zadržuje v tebi in slabi tudi tvoje telo.

Pri tem te lahko podpre tudi moja meditacija Samozavest.

LISICA

Zaščiti sebe in svoje novosti, ki so kot biseri, ki potrebujejo školjko. Ni potrebno vsega bučno razkazovati svetu. Komur so ti biseri namenjeni, jih uzre ob pravem času.

Ti pa poslušaj z naostrenimi ušesi. Zaznavaj vibracije, zapri oči in ocenjuj le na podlagi slišanega. Včasih nas namreč oči lahko zavedejo.

Meditacija Razvoj sposobnosti je prava zate.

Želiš, da te vsak ponedeljek razveseli malce daljša napoved, ki ti opiše kaj lahko pričakuješ v tednu pred tabo? Postani tudi ti del Avilou plamenčkov, ki naznanjajo spremembe in prihajajoče energije.

Prijavi se preko spodnjega obrazca in v ponedeljek me že bereš 🙂

Takole bo izgledala Aviou novička Energije tedna, ko bo priletela v tvojo pošto.

Ne spreglej je 🙂

Če te zanima še kaj drugega, pa se poveži z mano…