fbpx

Energije tedna

Želiš že v nedeljo zvečer malce potipati energije prihajajočega tedna? Naroči se na tedensko napoved Energije tedna, narejeno na podlagi keltskih kart svetih živali.

Že takoj si lahko pogledaš, kam zate osebno pes taco moli v tem tednu… Izberi tisto od kart, ki najbolj pritegne tvojo pozornost. Pod karto najdeš ustrezen odgovor 🙂

SOKOL

Sedenje med dvema ognjema ne bo več mogoče. Ali boš jasno izrazil svoje mnenje in se opredelil za eno stran, ali pa se preprosto odstrani iz situacije.

Poskrbi, da boš pri vsem z nogami trdno na tleh. Če boš kjerkoli dovolil, da se počutiš kot nad visokim prepadom, bo to zelo grenka izkušnja.

ZAJEC

Nežnost in hkrati notranja modrost naj te vodita v teh dneh. Če te preplavi kak spomin iz otroštva, se mu prepusti in skušaj dognati, kaj ti sporoča.

Tvoje obilje na vseh področjih se pripravlja in množi. Le še streljaj od tebe je, zato zaupaj, da pride do tebe ob pravem času, ko poletno sonce vse še bolj oplemeniti.

Želiš, da te vsako nedeljo zvečer razveseli malce daljša napoved, ki ti opiše kaj lahko pričakuješ v tednu pred tabo? Postani tudi ti del Avilou plamenčkov, ki naznanjajo spremembe in prihajajoče energije.

Prijavi se preko spodnjega obrazca in v nedeljo me že bereš 🙂

Takole bo izgledala Aviou novička Energije tedna, ko bo priletela v tvojo pošto.

Ne spreglej je 🙂

Če te zanima še kaj drugega, pa se poveži z mano…