fbpx

Energije tedna

Želiš v nov teden vstopiti opremljen z informacijo o energijah, ki ga bodo zaznamovale? Naroči se na tedensko napoved Energije tedna, narejeno na podlagi vpogleda v keltske karte svetih živali.

Že takoj si lahko pogledaš, kam zate osebno pes taco moli v tem tednu… Izberi tisto od kart, ki najbolj pritegne tvojo pozornost. Pod karto najdeš ustrezen odgovor 🙂

GAD

Ne dovoli, da se v teh dneh, ki podpirajo manifestacijo in postavljanje vizij, kdorkoli obeša nate. Postavi sebe na prvo mesto, še posebej v začetku tedna.

Marsikdo bo potreboval zdravljenje preteklosti, pa vendar ni potrebno, da si prav ti steber njegove moči. Največ je namreč vreden tisti steber moči, ki ga vsak postavi zase. Žal je tako, da večina to stori šele takrat, ko vidi, da se ne bo mogla več opirati na druge.

ZMAJ OGNJA

Izbruhaj iz sebe vse, kar se je nakopičilo. Po potrebi tudi koga piči, kajti nekateri bodo le tako dojeli, da misliš resno.

Vse se nekje začne in nekje konča. Tudi če nekaj izgleda kot čisto zlato, včasih ugotovimo, da je še najbolj bleščeč zaključek. Prav zaključevanje vsega, kar ti ne služi več, ti bo namreč omogočilo najbolj trdne temelje, ki ti omogočijo stabilne nove začetke.

Želiš, da te vsak ponedeljek razveseli malce daljša napoved, ki ti opiše kaj lahko pričakuješ v tednu pred tabo? Postani tudi ti del Avilou plamenčkov, ki naznanjajo spremembe in prihajajoče energije.

Prijavi se preko spodnjega obrazca in v ponedeljek me že bereš 🙂

Takole bo izgledala Aviou novička Energije tedna, ko bo priletela v tvojo pošto.

Ne spreglej je 🙂

Če te zanima še kaj drugega, pa se poveži z mano…