fbpx

Energije tedna

Želiš že v nedeljo zvečer malce potipati energije prihajajočega tedna? Naroči se na tedensko napoved Energije tedna, narejeno na podlagi keltskih kart svetih živali.

Že takoj si lahko pogledaš, kam zate osebno pes taco moli v tem tednu… Izberi tisto od kart, ki najbolj pritegne tvojo pozornost. Pod karto najdeš ustrezen odgovor 🙂

KONJ

Sproščeno in veselo zdirjaj v ta teden. Oziraj se predvsem na impulze, ki prihajajo iz tvoje notranjosti, saj so usklajeni z vsem, kar moraš uresničiti v tem obdobju.

Uresničevanje vsega bo lahkotno, če se boš večkrat opomnil, da so vsi ključi za uspeh že zakodirani v tebi. Zato samo vse lahkotno izvajaj in ne izgubljaj časa z nepotrebnim razmišljanjem.

SOVA

Izhajaj iz svoje notranje modrosti in povezave s samim seboj. Zaščiti se v tem tednu predvsem pred mnenji drugih ljudi in verjemi, da znaš sam poiskati najboljšo rešitev vsega.

Tudi če so pred teboj stvari, o katerih se ti zdi, da brcaš v temo in nimaš pojma, ni tako. Vodila te bo notranja modrost, da se boš znal sproti odločati tako, kot bo zate najbolj prav.

Želiš, da te vsako nedeljo zvečer razveseli malce daljša napoved, ki ti opiše kaj lahko pričakuješ v tednu pred tabo? Postani tudi ti del Avilou plamenčkov, ki naznanjajo spremembe in prihajajoče energije.

Prijavi se preko spodnjega obrazca in v nedeljo me že bereš 🙂

Takole bo izgledala Aviou novička Energije tedna, ko bo priletela v tvojo pošto.

Ne spreglej je 🙂

Če te zanima še kaj drugega, pa se poveži z mano…