fbpx

Ste si že izbrali aktivnost, ki vas bo v prostem času razveseljevala od jeseni do pomladi?

Čakate na prijatelja, da poskusita kaj novega? Zakaj pa ne bi enkrat za spremembo sami poskusili kaj novega?

Dokler ne poskusiš, sploh ne veš, kako osvobajajoče je, če sam poskusiš nekaj novega. Brez prilagajanja, brez obveznosti in brez pričakovanj. Samo aktivnost, ki te je pritegnila. Za katero se ti zdi, da ti bo tako všeč, da si pripravljen poskusiti brez znanih ljudi. Se samo predati nečemu novemu, izstopiti iz rutine.

Otroci sproščeno pritečejo na otroško igrišče. Še veseli so, če so prosta vsa igrala. Ker lahko vse preizkusijo in se potem odločijo katero bo njihovo najljubše. In se potem na tistem poganjajo do onemoglosti. In vedo, da se bo slejkoprej na sosednjem igralu znašel še nekdo. Če jim bo všeč, se bodo pogovarjali z njim, morda celo začeli skupno igro. Če se bodo raje poganjali do onemoglosti, z vetrom v laseh, pa se sploh ne bodo obremenjevali s tem, kdo je na sosednji gugalnici.

Kaj pa če bi bil tudi ti za kak trenutek otroško razposajen in poizkusil nekaj čisto novega? Toliko je aktivnosti, ki se začnejo jeseni in kjer lahko zaprosiš za poskusno uro. Različne vrste telesnih aktivnosti, slikanje, tečaj nečesa, za kar se zdi, da tega sploh ne potrebuješ v svojem življenju. Ampak če te je pritegnilo, ti bo sigurno izboljšalo kvaliteto življenja. Morda prav tam spoznaš sorodno dušo, ki je ne bi opazil, če bi prišel z nekom, ki ga že poznaš. Morda se naučiš novega jezika, ki te odpelje v kraje sveta, za katere sploh nisi vedel, da obstajajo. Nova fizična aktivnost ti izboljša zdravje, hkrati pa ti lepša drža in izboljšana samozavest začneta odpirati povsem nova vrata.

Prepusti se jesenskim radostim nečesa novega. Morda odkriješ svoj talent, o katerem se ti niti sanjalo ni.

Če si morda razmišljal, da bi nekoč poskusil meditirati, pa te lepo povabim, da prideš v Avilou center na skupinske meditacije, o katerih si lahko več prebereš, če KLIKNEŠ TUKAJ

Naj vas v jesen popelje Zvok sprememb!

Alenka za Avilou – Zvok sprememb

Kategorije: Blog