fbpx

V udobju svojega doma lahko otroka obdaš z zdravilnimi zvoki, tako da mu zavrtiš posnetek zvočne kopeli za otroke. Zvočno kopel izberi glede na značaj otroka in njegov čustveni svet, saj bo tako lahko posnetek poslušal znova in znova.

Zvočne kopeli za otroke so še posebej učinkovite:

  • za spodbujanje igrivosti in veselja do življenja
  • za razbremenitev telesa in pri motnjah spanja
  • za vzpostavitev stabilnosti in odpravljanje posledic stresa
  • pri odpravljanju zavednih in nezavednih strahov in blokad
  • pri motnjah pozornosti in hiperaktivnosti (AD / HD)

Preden zavrtiš posnetek, naj se otrok udobno uleže in zapre oči. Pokrij ga s toplo odejo, saj se med poslušanjem telo ohladi. Zvočni posnetek naj otrok posluša brez slušalk, da lahko zvok obda njegovo celotno telo.

Inštrumenti, ki jih igram med zvočno kopeljo, poskrbijo za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečistijo celice v  otrokovem telesu. Zato so med zvočno kopeljo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi, ki otroka obremenjujejo. Prečiščevalni proces se izvede tudi v primeru, da otrok med zvočno kopeljo zaspi. Ni ga potrebno na silo buditi, saj bo njegovo telo samo pokazalo, če potrebuje nadaljnji počitek.

Izberi spodaj tisto zvočno kopel, ki je najbolj primerna za tvojega otroka. Lahko ga kar vprašaš, kateri inštrument bi najraje poslušal za svojo sprostitev in umiritev. Če se ne moreš odločiti, pa mi seveda lahko pišeš na  [email protected]. Pomagala ti bom izbrati zvočni posnetek, ki lahko tvojega otroka najbolj podpre.

Naj tudi tvojega otroka podpre Zvok sprememb!

Klikni na sliko ali naslov posnetka za bolj podroben opis…

Morček za občutek počitnic
Vesele ropotuljice za veselo otroštvo
Solze in smeh za senzibilne otroke
Veseljačenje za zabavo srca

Že veš, katera zvočna kopel je prava za tvojega otroka? Katero bo želel poslušati znova in znova…

Pošlji mi na elektronski naslov [email protected] podatke za predračun (izbrana zvočna kopel, ime in priimek ter naslov), pa takoj po plačilu dobiš dostop do nje. 🙂

Dostop do zvočnega posnetka posamezne zvočne kopeli – cena: 9 EUR

Če se ne moreš odločiti, katero zvočno kopel izbrati, pa mi seveda lahko prav tako pišeš na  [email protected]. Pomagala ti bom izbrati zvočni posnetek, ki lahko tvojega otroka najbolj podpre.

Naj tudi tvojega otroka podpre Zvok sprememb!