fbpx

V udobju svojega doma se lahko obdaš z zdravilnimi zvoki. Izberi si tisto tematiko, ki jo največkrat potrebuješ za podporo, saj boš tako lahko posnetek poslušal znova in znova. Če se ti trenutno nekaj zelo intenzivno dogaja, pa izberi tematiko, ki bo najbolj učinkovita in hitra pomoč pri tvojem napredku.

Če med sproščanjem najraje ležiš in zvoku samo dovoliš, da prečiščuje vse celice tvojega telesa, si izberi zvočno kopel. Zvočni posnetek poslušaš brez slušalk, da zvok obdata tvoje celotno telo.

Inštrumenti, ki ti jih igram med zvočno kopeljo, poskrbijo za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečistijo celice v  tvojem telesu. Zato so med zvočno kopeljo prisotni tudi fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi, ki te zavirajo pri tvojem napredku. Prečiščevalni proces se izvede tudi v primeru, da med zvočno kopeljo zaspiš.

Izberi spodaj tisto zvočno kopel, ki te najbolj pritegne. Če se ne moreš odločiti, pa mi seveda lahko pišeš na  [email protected]. Pomagala ti bom izbrati zvočni posnetek, ki te lahko najbolj podpre.

Naj te podpre tvoj Zvok sprememb!

Klikni na sliko ali naslov posnetka za bolj podroben opis…

Stres odženejo ropotuljice
Razstrupljanje z oceanskim bobnom
Čustva zdravijo vodni slap in ropotuljice
Telo razbremeni šamanski boben
Veselje spodbuja hand pan

Katera zvočna kopel te je najbolj pritegnila? Si jo želiš poslušati znova in znova…

Pošlji mi podatke za predračun (izbrana zvočna kopel, ime in priimek ter naslov), pa takoj po plačilu dobiš dostop do nje. 🙂

Dostop do zvočnega posnetka posamezne zvočne kopeli – cena: 11 EUR

Če se ne moreš odločiti, katero zvočno kopel izbrati, pa mi seveda lahko pišeš na  [email protected]. Pomagala ti bom izbrati zvočni posnetek, ki te lahko najbolj podpre.

Naj te podpre tvoj Zvok sprememb!