fbpx

Uporaba podatkov

Uporaba osebnih podatkov ter varovanje zasebnosti

Podjetje Avilou Alenka Pertot s.p. je zavezano k varovanju osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov po veljavni zakonodaji.

Osebni podatki se zbirajo preko prijave na brezplačne e-novičke ali preko osebnega stika oziroma komunikacije z lastnikom spletne strani. Osebni podatki, ki se zbirajo, so le tisti, ki jih posreduje uporabnik, torej e-mail in ime uporabnika. S prenosom brezplačnih gradiv se strinjate z uporabo osebnih podatkov po veljavni zakonodaji in izključno za zgoraj naštete aktivnosti.

Zbrani osebni podatki so namenjeni izključno izvajanju promocijskih in poprodajnih storitev podjetja Avilou Alenka Pertot s.p., ki bo z njimi ravnal v skladu z veljavno zakonodajo. Vsak uporabnik spletne strani se lahko od prejemanja promocijskih sporočil kadarkoli odjavi.

Izvedba terapij

Terapije opravljam: Alenka Pertot, certificirani angelski terapevt po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše™ in certificirani mojster meditacijske terapije po metodi Mihaela Žmaharja, Potovanje duše™

Avilou Alenka Pertot s.p. spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh ali pa v tej navedbi.

Opozorilo: Različne oblike svetovanja, terapije in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja, terapije in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij.  V okviru ponudbe spletne in našega dela ponujamo predavanja, terapije in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma, ali so naša izobraževanja, terapije oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega), svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne, terapevtske in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Vse terapije so bile avtorsko razvite s pomočjo mednarodno priznane učiteljice meditacije in angelske terapevtke Cristy Žmahar ter mojstra meditacijske terapije Mihaela Žmaharja, Potovanje duse™.

Kopiranje ali nepooblaščeno posredovanje teksta ali strukture terapij je strogo prepovedano. Terapije so avtorsko zaščitene in dovoljene v uporabo le certificiranim terapevtom.

Moje vrednote