Zvočna kopel

(8 ocen strank)

Opis

PRI ČEM TI POMAGA ZVOČNA KOPEL?

 

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Zvočne kopeli se izvajajo z različnimi inštrumenti (hand pan, kristalne in tibetanske sklede, kimbale, bobni, oceanski boben, vodni slap, ropotuljice, zvončki,…). Za vas zaigra Zvok sprememb. Na koncu zvočnega popotovanja prejmete tudi kratko sporočilce in razlago dogajanja med zvočno kopeljo.

Na zvočno kopel pridite v toplih in udobnih oblačilih, vse ostalo bo že pripravljeno za vas. Če želite, lahko s sabo prinesite svojo podlogo, odejo, vzglavnik in stekleničko vode, ki se bo med zvočno kopeljo informirala z vibracijami zvoka. Na dan zvočne kopeli popijte dovolj vode, saj bo tako regenerativni učinek na vaše telo večji.

Zvočne kopeli so še posebej učinkovite:

 • pri odpravljanju nezavednih strahov, blokad in dužinskih vzorcev
 • za vzpostavitev stabilnosti in odpravljanje posledic stresa
 • pri motnjah pozornosti in hiperaktivnosti (AD / HD)

 

Zvočne kopeli so na voljo na dogodkih in za domače poslušanje (tudi za otroke).

Dogovorimo se lahko tudi za izvedbo zvočne kopeli za zaključeno družbo – zaprta skupina (več spodaj).

 

ZVOČNE KOPELI ZA ODRASLE

 

Posnetki zvočnih kopeli:

Nekatere zvočne kopeli si lahko naročiš na dom in si jih zavrtiš vedno, ko potrebuješ njihovo podporo in razbremenitev.  => KLIKNI TUKAJ in si poglej, kateri posnetek bi te največkrat podprl (stres, razstrupljanje, čustva, telo, veselje)

 

Dogodki:

Posamični dogodki so na 14 dni, ob četrtkih od 19.00 do 20.30. Zvočna kopel za odrasle se izvaja približno pol ure, po njej pa se prizemljimo in še malo poklepetamo o sporočilih, ki ste jih prejeli. Aktualni zvočni kopeli:

DAN ODPRTIH VRAT – brezplačna zvočna kopel

Vabim te v nov prostor na Zaloški cesti 155 v Ljubljani. Na dnevu odprtih vrat doživiš zvočno kopel s hand panom, ob podpori Violett, vile srčnega zavetja.

Preberi več »
Avilou center, Zaloška cesta 155
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

KRISTALNE SKLEDE – zvočna kopel

Umiritev misli, sprostitev in harmonija. Inštrumenti: kristalne sklede Vodnik: Buda  

Preberi več »
EUR20
Avilou center, Zaloška cesta 155
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

 

FB Skupina za sproščanje in spodbujanje veselja do življenja:

Smejkoti: 3 zvočne kopeli in 2 meditaciji, srede: 7.10. – 4.11.2020. Več…

 

Smejkoti (3 zvočne kopeli + 2 meditaciji)

 

ZVOČNE KOPELI ZA OTROKE

 

V šolskem letu 2020/21 le v obliki posameznih posnetkov, ki jih lahko za svojega otroka konec septembra 2020 naročiš na dom.

 

ZVOČNE KOPELI ZA ZAKLJUČENO DRUŽBO (ZAPRTA SKUPINA)

 

Malce drugačen oddih in razbremenitev za vse, ki si želite sami določiti termin in izbrati udeležence, ki bodo z vami na zvočni kopeli. Vi pripeljete partnerja ali prijatelje, terapevt pa izbere najbolj primerne inštrumente glede na celotno skupino. Maksimalno število udeležencev: 6.

Primerno tudi za teambuildinge v podjetjih in drugih organizacijah. Med zvočno kopeljo se vzpostavi tudi boljša povezava in razumevanje med udeleženci.

Zvočna kopel se izvaja dobre pol ure, po njej pa se prizemljimo in še malo poklepetamo o sporočilih, ki ste jih prejeli. Celoten dogodek traja eno uro in pol. Cena: 100 EUR.

 

IZVEDBA, LOKACIJA IN KONTAKT

 

Zvočne kopeli izvajam Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Želiš izvedeti več o meni in o lokaciji Avilou centra? Klikni tukaj => Lokacija in kontakt

 

Dodatne informacije

Način plačila

gotovina

8 mnenj za Zvočna kopel

 1. Ursa

  Meni najljubsa meditacija. Ker lahko lezim in se res sprostim. Alenka te s svojim umirjenim glasom popelje v dezelo sprostitve.

 2. Kaja

  Neverjetna izkušnja, ki naju je z Alenko povezala da sem se odločila še za nadaljno sodelovanje ter druge njene storitve, ki jih izvaja. Priporočam vsakemu, ki je potreben sprostitve kajti zvoki te prečistijo, sprostijo in umirijo.

 3. Karolina

  Zelo lepa energija. Zvocno meditacijo sem preizkusila prvic in sem navdusena. Globoko potovanje vase sem cutila res intenzivno, kaj vse se je dogajalo tezko ubesedim..sem pa spustila vso tezo skrbi, ki so me pestile ze nekaj casa in zacutila odpiranje srcne cakre. Zelo mi je bilo vsec, da smo si po koncu zvocne kopeli z dekleti ob cajcku izmenjale izkusnje potovanja in se o vsem pogovorile. Definitivno ponovim in hvala Alenki za cudovito izkusnjo!

 4. Marjan

  Zvoki, ki se čutijo in prebudijo vsako našo celico. Delujejo tudi, če med seanso zaspiš. Po mojih izkušnjah še bolj intenzivno.

 5. Petra

  Popolna sprostitev. Najdeš mir sam s sabo. In deluje na dolgi rok.

 6. Tatjana

  Čutiš, slišiš zvoke, ki te “odnesejo”, sprostijo in prečistijo.

 7. Taja

  Prijetni, zdravilni zvoki. Za umiritev. Sprostitev.

 8. Neva

  Zanimiva in zelo koristna izkušnja, vredna večkratne ponovitve.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja