Zvočna kopel

(8 ocen strank)

Opis

PRI ČEM TI POMAGA ZVOČNA KOPEL?

 

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Zvočne kopeli se izvajajo z različnimi inštrumenti (hand pan, kristalne in tibetanske sklede, kimbale, bobni, oceanski boben, vodni slap, ropotuljice, zvončki,…). Za vas zaigra Zvok sprememb. Na koncu zvočnega popotovanja prejmete tudi kratko sporočilce in razlago dogajanja med zvočno kopeljo.

Na zvočno kopel pridite v toplih in udobnih oblačilih, vse ostalo bo že pripravljeno za vas. Če želite, lahko s sabo prinesite svojo podlogo, odejo, vzglavnik in stekleničko vode, ki se bo med zvočno kopeljo informirala z vibracijami zvoka. Na dan zvočne kopeli popijte dovolj vode, saj bo tako regenerativni učinek na vaše telo večji.

Zvočne kopeli so še posebej učinkovite:

 • pri odpravljanju nezavednih strahov, blokad in dužinskih vzorcev
 • za vzpostavitev stabilnosti in odpravljanje posledic stresa
 • pri motnjah pozornosti in hiperaktivnosti (AD / HD)

 

V šolskem letu 2020/21 se večina zvočnih kopeli seli v zaprte FB skupine, za otroke pa bodo na voljo posnetki za domače poslušanje.

Dogovorimo se lahko tudi za izvedbo zvočne kopeli za zaključeno družbo – zaprta skupina (več spodaj).

 

ZVOČNE KOPELI ZA ODRASLE

Posamezni posnetki zvočnih kopeli:

Najprej lahko v udobju domačega doma preizkusiš, ali ti moje zvočne kopeli ustrezajo. Posamezni posnetki zvočnih kopeli so ti na razpolago => TUKAJ

Posamični dogodki:

Posamični dogodki so na 14 dni, ob četrtkih od 19.00 do 20.30. Zvočna kopel za odrasle se izvaja 45 minut, po njej pa se prizemljimo in še malo poklepetamo o sporočilih, ki ste jih prejeli. Cena: 20 EUR. Ponovno v šolskem letu 2020/21 – predvidoma v obliki zaprte FB skupine.

 

FB Skupina za sproščanje in spodbujanje veselja do življenja:

Smejkoti: 3 zvočne kopeli in 2 meditaciji, srede: 7.10. – 4.11.2020. Več…

 

Smejkoti (3 zvočne kopeli + 2 meditaciji)

 

ZVOČNE KOPELI ZA OTROKE

 

V šolskem letu 2020/21 predvidoma le v obliki posameznih posnetkov, ki jih lahko za svojega otroka od septembra 2020 naročiš na dom.

 

ZVOČNE KOPELI ZA ZAKLJUČENO DRUŽBO (ZAPRTA SKUPINA)

 

Malce drugačen oddih in razbremenitev za vse, ki si želite sami določiti termin in izbrati udeležence, ki bodo z vami na zvočni kopeli. Vi pripeljete partnerja ali prijatelje, terapevt pa izbere najbolj primerne inštrumente glede na celotno skupino. Maksimalno število udeležencev: 5.

Primerno tudi za teambuildinge v podjetjih in drugih organizacijah. Med zvočno kopeljo se vzpostavi tudi boljša povezava in razumevanje med udeleženci.

Zvočna kopel se izvaja 45 minut, po njej pa se prizemljimo in še malo poklepetamo o sporočilih, ki ste jih prejeli. Celoten dogodek traja eno uro in pol. Cena: 110 EUR.

 

IZVEDBA, LOKACIJA IN KONTAKT

 

Zvočne kopeli izvajam Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Želiš izvedeti več o meni in o lokaciji Avilou centra? Klikni tukaj => Lokacija in kontakt

 

Dodatne informacije

Način plačila

gotovina

8 mnenj za Zvočna kopel

 1. Ursa

  Meni najljubsa meditacija. Ker lahko lezim in se res sprostim. Alenka te s svojim umirjenim glasom popelje v dezelo sprostitve.

 2. Kaja

  Neverjetna izkušnja, ki naju je z Alenko povezala da sem se odločila še za nadaljno sodelovanje ter druge njene storitve, ki jih izvaja. Priporočam vsakemu, ki je potreben sprostitve kajti zvoki te prečistijo, sprostijo in umirijo.

 3. Karolina

  Zelo lepa energija. Zvocno meditacijo sem preizkusila prvic in sem navdusena. Globoko potovanje vase sem cutila res intenzivno, kaj vse se je dogajalo tezko ubesedim..sem pa spustila vso tezo skrbi, ki so me pestile ze nekaj casa in zacutila odpiranje srcne cakre. Zelo mi je bilo vsec, da smo si po koncu zvocne kopeli z dekleti ob cajcku izmenjale izkusnje potovanja in se o vsem pogovorile. Definitivno ponovim in hvala Alenki za cudovito izkusnjo!

 4. Marjan

  Zvoki, ki se čutijo in prebudijo vsako našo celico. Delujejo tudi, če med seanso zaspiš. Po mojih izkušnjah še bolj intenzivno.

 5. Petra

  Popolna sprostitev. Najdeš mir sam s sabo. In deluje na dolgi rok.

 6. Tatjana

  Čutiš, slišiš zvoke, ki te “odnesejo”, sprostijo in prečistijo.

 7. Taja

  Prijetni, zdravilni zvoki. Za umiritev. Sprostitev.

 8. Neva

  Zanimiva in zelo koristna izkušnja, vredna večkratne ponovitve.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja