fbpx

V udobju svojega doma se lahko obdaš z zdravilnimi zvoki in besedami. Izberi si tisto tematiko, ki jo največkrat potrebuješ za podporo, saj boš tako lahko posnetek poslušal znova in znova. Če se ti trenutno nekaj zelo intenzivno dogaja, pa izberi tematiko, ki bo najbolj učinkovita in hitra pomoč pri tvojem napredku. Tematika meditacij se z vsakim naslednjim posnetkom stopnjuje do večjih vpogledov vase in do izvedbe potrebnih korakov tvojih sprememb.

Meditacija bo prava izbira zvočnega posnetka zate v primeru, da si pripravljen pokončno sedeti pol ure, močno ozavestiti svoje okoliščine in izhode iz njih. Meditacije lahko poslušaš s slušalkami ali brez njih.

Prizori, ki jih vidiš med meditacijo, ti pomagajo preseči energijsko navezavo na okoliščine, stvari in ljudi, ki jih vidiš med meditacijo. Tematike meditacij zajemajo različne vidike osebnostnega razvoja.

Inštrumenti, ki ti jih igram med meditacijo, poskrbijo za lahek prehod v meditativno stanje in prečistijo celice v  tvojem telesu. Zato imaš lahko med meditacijo tudi fizične odzive telesa, ki pa do konca meditacije izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi, ki te zavirajo pri tvojem napredku.

Izberi spodaj tisto meditacijo, ki te najbolj pritegne. Če se ne moreš odločiti, pa mi seveda lahko pišeš na  [email protected]. Pomagala ti bom izbrati zvočni posnetek, ki te lahko najbolj podpre.

Naj te podpre tvoj Zvok sprememb!

Klikni na sliko ali naslov posnetka za bolj podroben opis…

Zdravljenje: sveža energija z oceanskim bobnom
Transformacija z zmajem ognja in kristalnimi skledami
Razvoj sposobnosti z zmajem zemlje in ropotuljicami
Samozavest z indijansko iniciacijo in ropotuljicami
Drug pogled s tvojim notranjim otrokom in hand panom

Katera meditacija te je najbolj pritegnila? Si jo želiš poslušati znova in znova…

Pošlji mi podatke za predračun (izbrana meditacija, ime in priimek ter naslov), pa takoj po plačilu dobiš dostop do nje. 🙂

Dostop do zvočnega posnetka posamezne meditacije – cena: 11 EUR

Če se ne moreš odločiti, pa mi seveda lahko pišeš na  [email protected]. Pomagala ti bom izbrati zvočni posnetek, ki te lahko najbolj podpre.

Naj te podpre tvoj Zvok sprememb!