Retreat

Opis

Opis

 

Si želiš en podaljšan vikend samo zase, pa to trenutno ni mogoče? Pa tako zelo veš, da bi potreboval umik, se dati na distanco od vsakodnevne rutine, se spraviti iz začaranega kroga…

Tudi če nimaš na razpolago treh dni in možnosti potovanja, pa si v treh dneh sigurno lahko vzameš dobro urico zase. Tri dni po 22 minutk… kratko, pa vendar v marsikaterem vidiku učinkovito kot 3 dnevni pobeg. Pravi retreat za tvojo dušo in srce.

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek poslušaš brez slušalk, da zvok obda tvoje celotno telo.

Inštrumenti, ki jih igram med zvočno terapijo, poskrbijo za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečistijo celice v tvojem telesu.

Zato so med zvočno terapijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne terapije izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi.

Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po zvočni terapiji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

 

Posnetke retreata, tvojega mini pobega, si lahko zavrtiš vedno, kadar začutiš, da rabiš odmik iz vsakdanje rutine ali skok iz začaranega kroga. V samo treh dneh lahko močno spremeniš svojo energijo in s tem tudi svojo realnost.

 


Podatki in naročilo

 

Naslov 3 povezanih zvočnih posnetkov: Retreat

Zvrst: zvočna terapija

Namen: odmik in regeneracija

Inštrumenti: boben (djerba), hand pan, kimbala in ropotuljice

Dolžina posnetkov: 3 x 22 minut

Cena: 29 EUR

 

 

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do treh zvočnih posnetkov in račun.