fbpx

V udobju svojega doma se lahko obdaš z zdravilnimi zvoki in besedami. Izberi si tisto tematiko, ki jo največkrat potrebuješ za podporo, saj boš tako lahko posnetek poslušal znova in znova. Če se ti trenutno nekaj zelo intenzivno dogaja, pa izberi tematiko, ki bo najbolj učinkovita in hitra pomoč pri tvojem napredku. Tematika zvočnih terapij se z vsakim naslednjim posnetkom stopnjuje do večjih vpogledov vase in do izvedbe potrebnih korakov tvojih sprememb.

Med zvočnimi posnetki izberi zvočno terapijo, če si pripravljen vzravnano sedeti dobrih 20 minut in si ob zvoku dopustiti umirjen vpogled v svoje okoliščine, s čimer se že začne njihova transformacija. Zvočni posnetek poslušaš brez slušalk, da zvok in beseda obdata tvoje celotno telo.

Med zvočno terapijo opazuješ svoje življenje. Si le gledalec, ki opazuje, nič ne obsoja, ne razmišlja in primerja. Opazuješ samo z namenom, da razumeš. Že ko si dovoliš samo to, čustvena in fizična navezava popusti in nastane prazen prostor. Prav ta prazen prostor pa ti omogoči, da se proces tvojih sprememb lahko začne. V marsikateri zvočni terapiji te popeljem tudi v občutke, kako bi lahko bilo, ki so ti še dodatna spodbuda, da se tvoj proces sprememb lahko začne

Inštrumenti, ki ti jih igram med zvočno terapijo, pritisnejo na prave celice v  tvojem telesu. Zato so med zvočno terapijo včasih rahlo neprijetne fizične senzacije v telesu, ki pa do konca terapije izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi, ki te zavirajo pri tvojem napredku.

Izberi spodaj tisto zvočno terapijo, ki te najbolj pritegne. Če se ne moreš odločiti, pa mi seveda lahko pišeš na  [email protected]. Pomagala ti bom izbrati zvočni posnetek, ki te lahko najbolj podpre.

Naj te podpre tvoj Zvok sprememb!

Klikni na sliko ali naslov posnetka za bolj podroben opis…

Odstiranje iluzij s šamanskim bobnom
Premik s kristalnimi skledami
Nove možnosti z ropotuljicami
Manipulacije s keltskim bobnom
Razrešitev z majevskimi inštrumenti

Katera zvočna terapija te je najbolj pritegnila? Bo tvoja prva pomoč ali si jo želiš poslušati znova in znova…

Pošlji mi podatke za predračun (izbrana zvočna terapija, ime in priimek ter naslov), pa takoj po plačilu dobiš dostop do nje. ?

Dostop do zvočnega posnetka posamezne meditacije – cena: 11 EUR

Če se ne moreš odločiti, pa mi seveda lahko pišeš na  [email protected]. Pomagala ti bom izbrati zvočni posnetek, ki te lahko najbolj podpre.

Naj te podpre tvoj Zvok sprememb!