5 tedenski program sproščanja

Opis

5 tedenski program sproščanja

s katerim spodbudiš pozitivno naravnanost in veselje do življenja

Potrebuješ orodje za intenzivno sproščanje?

Nekaj, kar bi te premaknilo na pozitivno stran in malce olajšalo vse skupaj…

Še boljše pa je, da lahko to počneš kar doma!

Odloči se za 5 tedenski program, v katerem je to izvedljivo 🙂

Kako bo potekalo tvoje sproščanje?

Vse, kar potrebuješ, je vsak teden pol urice zase, ki si jo vzameš za poslušanje zvočnega posnetka, na katerem vsak teden igram na drug inštrument. Zvočno razbremenjevanje ti vsak teden zagotovita zvočna kopel ali sproščujoča meditacija. Zvočno kopel prve tri tedne poslušaš leže in brez slušalk, da zvok iz vseh strani obda tvoje telo. Zadnja dva tedna pa te čakata meditaciji, ki se lahko poslušata tudi s slušalkami v sede.

Potem pa mi napišeš elektronsko sporočilo o tem, kaj se ti je dogajalo. S povratnim sporočilom dobiš od mene tudi razlago vsega, kar se ti je dogajalo med zvočnim vplivom na tvoje telo in tistega, kar vidiš med meditacijo, pa še kak nasvet za povrh. Če želiš posnetek med tednom poslušati večkrat, pa ti je seveda na razpolago.

 

TEDENSKA DINAMIKA

1. teden: SPROŠČANJE

Zvočna kopel s hand panom in kimbalo ti pomaga odpraviti posledice stresa in drugih zunanjih vplivov ter zavednih in nezavednih miselnih vzorcev. Najbrž si boš v prvem tednu zaželel še večkrat poslušati te nežno sproščujoče zvoke.

2. teden: BUJENJE

Zvočna kopel z bobnom djerba in ropotuljicami bo v tebi spodbudila veselje do življenja in v tebi prebudila nova hrepenenja. Začutil boš kreativno moč in željo, da pokažeš svoje potenciale.

3. teden: GLOBINA

Zvočna kopel s kristalnimi skledami in kimbalo te bo začela pripravljati na bolj poglobljeno meditiranje. Zvoki kristalnih skled bodo iz tebe prečistiti blokade na najglobljih nivojih. Kimbala pa te bo vmes nežno božala in omilila prečiščevalni proces v tvojem telesu.

4. teden: IZRAŽANJE

Meditacija ob igranju hand pana, ki ga spoznaš že v prvem tednu in te bo nežno zazibal v meditativno stanje: v meditaciji ugotoviš iz kje izvirajo tvoje blokade izražanja, si okrepiš svojo notranjo moč ter željo po ustvarjalnosti in izražanju.

5. teden: IGRIVOST

Meditacija z igranjem oceanskega bobna, ki v tebi spodbudi občutke sproščenosti in veselja, ki jih doživljaš na morju: v meditaciji morska sol iz tebe potegne vse težke občutke, začutiš pa tudi, kako lahko vse obveznosti opraviš igrivo in lahkotno, kako si lahko neobremenjeno del vsega okoli tebe.

 

MOJA PODPORA

Po poslušanju zvočnih posnetkov nikoli ne ostaneš brez razlage. Zanimalo te bo namreč, kaj pomenijo odzivi tvojega telesa med poslušanjem in kaj je simbolika vsega, kar se ti bo prikazalo med meditacijo. Spremljala te bom vseh 5 tednov in ti pomagala z dodatnimi nasveti.

 

KDAJ LAHKO ZAČNEŠ?

Kadarkoli. Ko se ti odločiš, da je pravi čas za tvoje sproščanje, pozitivno naravnanost in veselje do življenja, te podpre moj Zvok sprememb.

CENA IN KAKO ZAČNEŠ

Tvoj 5 tedenski program sproščanja vsebuje:

  • 5 zvočnih posnetkov zvočnih kopeli in meditacij
  • 5 individualnih interpretacij po elektronski pošti
  • DARILO: zvočni posnetek zvočne kopeli po tvoji izbiri za ohranjanje sproščenosti

Cena: 150 EUR

    Če se želiš vključiti v program, mi piši na [email protected].

    Alenka za Avilou – Zvok sprememb

    Več o meni…