3 mesečni program transformacije

(3 ocene strank)

Opis

3 mesečni program transformacije

v katerem opustiš svoje nezavedne vzorce, stres, strah in težke občutke

 

Čutiš, da v tem obdobju še posebej močno potrebuješ intenzivno sproščanje in razbremenjevanje stresa ter težkih občutkov?

Super je, če to lahko narediš kar iz udobja doma, kajne?

Če vmes predelaš še kak zakoreninjen vzorec, ki ti v tem času buta na dan, tudi ne bo odveč…

 

 

Odloči se za 3 mesečni program, v katerem je to izvedljivo 🙂

 

Skupina, ki je stestirala ta program, ima super rezultate. Kaj vse so predelali… ampak vsak čisto drugačne stvari. Vsekakor so se vsi otresli kolektivnih vzorcev in strahov, ampak potem se resno delo šele začne. Pobrskaš po svojih notranjih blokadah in predelaš tudi precej družinskih vzorcev.

Prav vsi pa so že po prvem tednu čutili veliko večjo sproščenost, imeli boljši spanec in več energije čez dan.

Predvsem med zvočnimi terapijami so videli veliko stvari, ki si jih niso znali sami razlagati. Zato sem vedno nekje na dosegu roke, da interpretiram pomen vsega, kar se dogaja med poslušanjem zvočnih posnetkov.

Kako bo potekala tvoja transformacija?

 

Vse, kar potrebuješ, je vsak teden pol urice zase, ki si jo vzameš za poslušanje zvočnega posnetka. Poslušaš brez slušalk, da zvok iz vseh strani obda tvoje telo. Na posnetkih igram na različne inštrumente, ki podprejo predelovanje posamezne tematike. Zvočno razbremenjevanje tekom meseca ti zagotovita zvočna kopel in zvočna terapija.

Potem pa mi napišeš elektronsko sporočilo o tem, kaj se ti je dogajalo. Tako dobiš s povratnim sporočilom od mene tudi razlago vsega, kar se ti je dogajalo med zvočnim vplivom na tvoje telo. Če želiš posnetek poslušati večkrat, pa ti je seveda na razpolago.

Presenečen boš, kako se bo razvila tvoja zgodba in kakšna transformacija te čaka v samo 3 mesecih.

 

ZVOČNA KOPEL
 • 1. in 2. teden vsakega meseca: poudarek na sproščanju telesa
 • ležiš na tleh ali v postelji in se pokriješ z deko
 • Več o zvočni kopeli…

Na zvočnih kopelih te pričakajo mistični zdravilni zvoki, ki te iz urbanega vsakdanjega sveta odpeljejo v razbremenitev in v svet tvoje duše ….

ZVOČNA TERAPIJA
 • 3. in 4. teden vsakega meseca: poudarek na ozaveščanju čustev
 • sediš na stolu ali v fotelju s čimbolj zravnano hrbtenico
 • Več o zvočni terapiji…

Med zvočno terapijo ti pomagam do vpogleda v tvoja čustvena in druga stanja. Inštrumenti, ki jih zraven igram, se uskladijo z ritmom tvojega srca in odprejo poti tvoji duši ….

MESEČNA DINAMIKA
 • 1. mesec: stres, zunanji vplivi, miselni vzorci (zavedni in nezavedni)
 • 2. mesec: razstrupljanje, čustva in čutnost ter odpiranje novih poti
 • 3. mesec: poslanstvo in prizemljevanje obilja
MOJA PODPORA

Po poslušanju zvočnih posnetkov nikoli ne ostaneš brez razlage. Zanimalo te bo namreč, kaj pomenijo odzivi tvojega telesa med poslušanjem in kaj je simbolika vsega, kar se ti bo prikazalo med zvočno terapijo. Spremljala te bom vse 3 mesece in skupaj sestaviva mozaik tvoje transformacije.

 

KDAJ LAHKO ZAČNEŠ?

Kadarkoli. Ko se ti odločiš, da je pravi čas za tvojo spremembo, te podpre moj Zvok sprememb.

CENA IN KAKO ZAČNEŠ

Tvoj 3 mesečni program transformacije vsebuje:

 • 6 zvočnih posnetkov zvočnih kopeli in zvočnih terapij
 • 12 individualnih interpretacij po elektronski pošti
 • DARILO: zvočni posnetek zvočne kopeli po tvoji izbiri za ohranjanje sproščenosti

Cena: 235 EUR

  Če se želiš vključiti v program, mi piši na [email protected].

  Alenka za Avilou – Zvok sprememb

  Več o meni

   

   

  3 mnenja za 3 mesečni program transformacije

  1. Simona

   S pomočjo programa sem spoznala, kako močno vlogo ima zvok za našo dušo, telo. Alenkine poglobljene interpretacije so mi odprle povsem nov pogled na vsakdanji svet in na vse male znake, ki jim prej nisem pripisovala pozornosti.

   Nerazčiščeni vzorci in prepričanja lahko zelo močno ovirajo kreacijo, uresničevanje poslanstva in otežujejo odnose z bližnjimi. Alenkini zvočni posnetki in interpretacije so mi pomagali, da sem se premaknila, začela delati na sebi.

   V programu pa vidim tudi veliko praktičnost: da sem bila v stiku z Alenko, se mi ni bilo treba voziti do ure in pol oddaljene Ljubljane, kot mlada mamica sem ob pestri družinski dinamiki ter službenih obveznostih s posnetki na daljavo lažje našla čas zase kar v udobju svojega doma.

  2. Mladenka

   Program sproščanja in transformacije je prekrižal mojo pot ravno ob pravem času. Bila sem v obdobju ko sem pustila »varno« službo in se podala na svojo novo samostojno pot. V tem obdobju so na površje prihajali novi vzorci in strahovi za katere sploh nisem vedela da obstajajo in Alenkine zvočne terapije so mi pri tem ogromno pomagale. Blokade in napetosti sem zaznavala na različnih delih telesa, zvok je te blokade razrahljal ter s ponovnim poslušanjem počasi razblinil in energija je stekla. Poleg zvoka mi je bila ključnega pomena tudi Alenkina individualna pomoč in odlična interpretacija, saj sva vsako večjo blokado naknadno obdelali pri čemer sem lažje ozavestila vzroke za posamezne blokade in jih posledično lažje odpravila. Toplo priporočam vsem, ki se spopadate z enakimi ali podobnimi izzivi in vsem, ki ste pripravljeni zavihat rokave in narediti nekaj dobrega zase.
   Alenka iz srca 💞 hvala, za vso podporo in nasvete 🥰.

  3. Mojca Hanžekovič

   Tale program je prišel ob pravem času. Tale čas nas dela vse, kar nismo in ne.želimo bit. Zato so ti posnetki se toliko bolj dobrodošli. Jaz sem postajala in ostajala umirjena. Kljub vsemu kronskemu dogajanju okoli mene. Toplo priporočam 🙏❤️

  Podaj mnenje

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja