fbpx

V novo leto v meditacijskem centru Avilou vstopamo s posebnim nizom dogodkov. Najprej se bodo zvrstile tri zvočne kopeli in v nadaljevanju januarja tri meditacije. Izvedeni bodo trije krogi z namenom, da nas januar dobro pripravi na leto 2018, v katerem bo še posebno pomembno biti in izraziti to, kar v resnici smo.

ZUNANJI KROG

   

Prva zvočna kopel s kristalnimi in tibetanskimi skledami bo povezana z zadnjo meditacijo pod okriljem srne z namenom sidranja notranjega miru in ustvarjanja pogojev za uresničevanje življenjskega poslanstva. Vse se namreč začne in konča v nas. Le če se znamo poglobiti v svojo notranjost, smo zmožni videti stvari, ki očem niso vidne. Tudi v evforiji ustvarjanja in sodelovanja z drugimi ljudmi, si je pomembno vedno znova vzeti trenutke samo zase. Za umiritev, poglobitev in vedno nov vpogled. Zato bomo mesec začeli in končali s sidranjem notranjega miru.

SREDINSKI KROG

  

Druga zvočna kopel z bobni bo povezana z drugo meditacijo pod okriljem žirafe z namenom ustvarjanja vizije. Le če imamo vizijo, si lahko postavljamo tudi sprotne cilje ter jih uspešno uresničujemo.

SREDIŠČNI KROG

  

Tretja zvočna kopel z oceanskim bobnom pa se bo prelila v meditacijo pod okriljem delfina z namenom priklica igrivosti. Ko imamo vizijo za svoje življenje in ustvarjanje in ko smo se zmožni odmakniti od drugih ljudi in okoliščin, kadar potrebujemo svoj mir, takrat je celotno ustvarjanje lahko igrivo in hkrati najbolj učinkovito. Takrat se lahkotno pokažemo celemu svetu, izstopimo iz svojega kroga, kot delfini radostno skočijo iz vode in se poigrajo z drugimi delfini.

Ko se sklenejo vsi trije krogi, se začne KREACIJA. V januarju tako s serijo naštetih dogodkov ustvarjamo pogoje za bolj učinkovito postavljanje vizije in uresničevanje ciljev, ki iz nje izhajajo. Ob tem pa se želimo opomniti tudi na to, da je ustvarjanje lahko nadvse igrivo in hkrati še bolj učinkovito.

Skozi januarske kroge nas bodo popeljala posebna sporočila, ki jih bo dobil vsak udeleženec dogodkov in iz katerih si bo lahko sestavil svojo celotno zgodbo. Udeležite se lahko vseh dogodkov ali le tistih, ki vam bodo prinesli manjkajoče koščke v vašo zgodbo.

Vsi dogodki se bodo odvijali na isti lokaciji, več o posameznem dogodku pa si lahko preberete na opisu dogodkov.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb

Kategorije: Blog