fbpx

ODNOSI – po eni strani priložnost za rast, po drugi strani pa večna želja po mirnem in ljubečem sobivanju. Skupinska MEDITACIJA na temo odnosov bo potekala ob zvokih bobnov, ki nam bodo pomagali prečistiti nakopičen stres zaradi preteklih odnosov, ki niso najboljše funkcionirali. Ob zvokih kimbale pa si bomo vizualizirali kakšne odnose si želimo v prihodnje.

ZAJČEK nas bo spremljal s svojimi lastnostmi: hitrost, prestrašenost in plodnost. Pomagal nam bo do hitrejših korakov na poti naših sprememb v odnosih. Njegov oster sluh ga opozarja na bližajočo nevarnost, zato bo poskrbel, da bo v nas spodbudil le toliko poguma, da se bomo ustavili še preden bi zašli v nevarnosti in težave. Življenjska strategija zajca je izmikanje naravnim sovražnikom, zato bo tudi nas opozoril na odnose, ki nam ne služijo dobro ter nam pokazal v kakšnih odnosih bi bilo naše sobivanje lahko veliko bolj osrečujoče. Ne bo pa nas omejeval pri naši plodnosti in kreativnosti, saj so prav to področja, ki jih nadvse rad pomaga razvijati.

Pričetek ob 19. uri.

Cena: 20 EUR

Lokacija

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Na skupinske meditacije se lahko prijavite tudi preko spodnjega kontaktnega obrazca. Vaši podatki se hranijo le do dneva dogodka za namene eventuelnega obveščanja o spremembah.

Kategorije: Dogodki