fbpx

Naša sodelovanja bodo tokrat tista, ki si jih bomo v MEDITACIJI pogledali z višje perspektive. Ozavestili, kje so naše meje, preko katerih ne želimo nikogar več spustiti.

Povečali si bomo svojo notranjo moč, pogledali svoje sposobnosti individualnega delovanja in delovanja v skupini ter postavili temelje za bodoča sodelovanja.

Kakšni so tvoji izzivi na področju sodelovanja z drugimi ljudmi? Ti morda ne ustreza brenčanje v čebelnjaku, v katerem si obtičal? Morda potrebuješ le prave ljudi, s katerimi te združujejo enake vrednote. Brenčanje z njimi je najlepša melodija, sodelovanje lahkotno in učinki skupnega dela se večkratno pomnožijo. ČEBELICE bodo pribrenčale in ti pokazale, kako lepo je sodelovati z drugimi, ko veš kdo si in kje je tvoje mesto.

Z nami bodo kranjske čebelice, ki so najbolj prijazne od vseh čebel. Dovolile nam bodo, da se okrepčamo z nektarjem in cvetnim prahom na njihovi rožici. Namesto nas bodo poletele pogledat kakšni so izzivi v našem panju ali zakaj smo bili iz njega izločeni. Nato nam bodo pomagale okrepiti našo notranjo moč z veliko količino peloda, ki ga bodo iz svojih dlačic spustile na nas. Ker je njihova najpomembnejša vloga opraševanje, bodo tudi nam pokazale nove poti sodelovanja z drugimi in kreiranja obilja.

Skupinska MEDITACIJA na temo SODELOVANJA bo potekala ob spremljavi malega bobenčka, zvončka in kimbale.

 

Pričetek ob 19. uri.

Cena: 20 EUR

Lokacija

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Na skupinske meditacije se lahko prijavite tudi preko spodnjega kontaktnega obrazca. Vaši podatki se hranijo le do dneva dogodka za namene eventuelnega obveščanja o spremembah.

Kategorije: Dogodki