fbpx

V zadnji MEDITACIJI letošnjega leta bomo prisluhnili svojim notranjim resnicam. Za to pa potrebujemo mir. Zagotovila nam ga bo SRNA, ki tako dobro zaznava vse, kar je moteče okoli nje, z namenom, da lahko ohranja svojo visoko vibracijo.

Tudi mi težko sledimo svojim resnicam, kadar smo obkroženi z množico ljudi in njihovih vplivov. Zato so tako dragoceni trenutki, ki si jih vzamemo le zase. Da naravnamo svoj kompas v pravo smer, živimo in ustvarjamo iz srca in v skladu s svojimi duhovnimi resnicami.

Prav pred povečanim številom druženj s sorodniki, prijatelji in poslovnimi partnerji se je dobro še posebej močno zavedati svoje energije in jo ohranjati kljub večjemu številu stikov in različnih energij, ki smo jim izpostavljeni v predprazničnem času, ki velikokrat prinese s seboj tudi malce bolj čustvene trenutke.

Meditacija, ki bo potekala z namenom, da poiščemo svoj NOTRANJI MIR, bo potekala ob spremljavi kristalnih skled, kimbale, zvončka in ropotuljice.

Pričetek ob 19. uri.

Cena: 20 EUR

Lokacija

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Na skupinske meditacije se lahko prijavite tudi preko spodnjega kontaktnega obrazca. Vaši podatki se hranijo le do dneva dogodka za namene eventuelnega obveščanja o spremembah.

Kategorije: Dogodki