fbpx

Inštrumenti: kristalne sklede in hang (hand pan)

Namen: telo

Po praznikih kar preveč polnih obilja in stikov z različnimi ljudmi, bo zvočna kopel namenjena prečiščevanju fizičnega telesa – regeneraciji celic in krepitvi energetskih centrov.

 

ZIMSKO ZVOČNO POPOTOVANJE:

Zimske zvočne kopeli po prehodu v novo leto bodo izvedene z namenom. Vse skupaj bodo namreč sestavljale prav posebno Popotovanje. Lahko se udeležite vseh delčkov Popotovanja ali le tistih, za katere začutite, da so za vas še prav posebej pomembni. Na Popotovanju bodo namreč zajeti telo, čustva, misli in duhovnost.

 

5.1.2019       POPOTOVANJE 1/4 – Telo: kristalne sklede in hang (hand pan)

10.1.2019     POPOTOVANJE 2/4 – Čustva: kristalne sklede in kimbala (Afrodita)

24.1.2019     POPOTOVANJE 3/4 – Misli:  kristalne sklede (Buda)

21.2.2019     POPOTOVANJE 4/4 – Duhovnost:  kristalne sklede (Afrodita)

 

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Na koncu zvočnega popotovanja prejmete tudi kratko sporočilce.

Na zvočno kopel pridite v toplih in udobnih oblačilih. S sabo prinesite toplo odejo, lahko tudi vzglavnik in stekleničko vode, ki se bo med zvočno kopeljo informirala z vibracijami zvoka. Na dan zvočne kopeli popijte dovolj vode, saj bo tako regenerativni učinek na vaše telo večji.

Zvočna kopel se bo izvajala od 19. do 20. ure. Cena: 20 EUR.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Lokacija in kontakt

Kategorije: Dogodki