fbpx

Na MEDITACIJI ob prehodu v leto 2019 bo z nami energija škorpijona, saj ima škorpijon izjemno notranjo moč in magnetizem, zato lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Pogledali bomo, kaj nam v letu 2018 ni ustrezalo, si celični spomin razbremenili teh zapisov in vse kar nam ne ustreza več, pustili v preteklem letu.

ŠKORPIJONU bomo zaupali svojo najbolj strastno željo, kajti on vse, česar se loti, počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ker škorpijon vse zaznava s čutili, občutljivimi na vibracije, bo pomagal naši intuiciji, da se nam odpre pot do strastnih izzivov leta 2019.

Med meditacijo se bomo odpravili v rdečo puščavo in v puščavskem pesku pustili vse, kar nam ne služi več, ter tako naredili prostor za naše najbolj globoke srčne želje. Potem pa bomo naredili velikanski preskok in se znašli nekje povsem drugje, kjer bomo izvedli poseben obred za leto 2019.

Meditacija na temo STRASTI bo potekala ob spremljavi tibetanskih skled in ropotuljice.

Pričetek ob 19. uri.

Cena: 20 EUR

Lokacija

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Na skupinske meditacije se lahko prijavite tudi preko spodnjega kontaktnega obrazca. Vaši podatki se hranijo le do dneva dogodka za namene eventuelnega obveščanja o spremembah.

Kategorije: Dogodki