fbpx

Veliko odraslim ljudem, in še bolj ljudem v zrelih letih, se vse prevečkrat zdi, da igrivost ni več za njih. Da morajo biti vedno bolj resne osebe in si le znotraj domačih zidov lahko vsake toliko časa privoščijo kakšen navihan trenutek.

Ampak ali ni dostikrat prav kakšna neumnost tista, ki zbistri napeto ozračje? Sproščen smeh, ki sledi, poveže vse ljudi. Nasmejani pa lažje sodelujemo in pridemo do rešitev ustreznih za vse.

Če ugotavljate, da je tudi v vašem življenju vse preveč resno, poskusite ugotoviti, katerega dela sebe ne morete sprejeti. Poiščite si ljudi, ob katerih se počutite varno in sprejeto. Morda je že čas, da se malo manj zatekate v svoj notranji svet in se oklepate starih navad. Vprašajte se, česa se bojite.

Da se počasi nekam premaknemo, je včasih potrebno tudi malce na silo uvesti spremembe. Začeti delati stvari, ki nas vsaj približno veselijo, da se vsaj za nekaj časa odmaknemo od vsakodnevne rutine in vsega, v kar smo se zaciklali. Kajti ko se malo odmakneš, dobiš drugačen pogled na vse skupaj. Predvsem pa se takrat, ko svojo pozornost usmerimo drugam, malo zmanjša teža stvari, ki nas obremenjujejo.

Ko si dovolimo večjo dozo veselja in sproščenosti, se tudi vsakodnevne obveznosti začnejo lažje izpolnjevati. Vse se opravi bolj lahkotno. Zato je res pomembno, da si zagotovimo dovolj časa zase in za tisto, kar nas osrečuje.

Z bolj sproščenim pristopom pa pritegnemo tudi druge ljudi in skupaj lahko ustvarimo veliko več. Poveča se tudi naša želja po premikih na vseh področjih in takrat se pravo popotovanje šele začne 🙂

Bolj namreč začnemo upoštevati svojo intuicijo in se zavemo, da se vsi naši darovi skrivajo v globinah naše duše. Da ni nobene potrebe po dokazovanju, saj se lahko povsem sproščeno prilagodimo vsem situacijam v našem življenju.

Če si želiš tudi ti ponovno najti svojo IGRIVOST, se nam pridruži na meditaciji z DELFINI. Za opis meditacije klikni na spodnji gumb.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵