fbpx

Tvoja sodelovanja bodo tokrat tista, ki si jih boš v meditaciji pogledal z višje perspektive. Ob pomoči prazne lune boš ozavestil, kje so tvoje meje, preko katerih ne želiš nikogar več spustiti. Prav na ta dan namreč nastopi retrogradni Merkur, ki tako zelo rad izpod preproge potegne vse nerazrešene odnose.

ČEBELICE bodo pribrenčale in ti pokazale, kako prekiniti energijske navezave na ljudi, s katerimi je bilo tvoje sodelovanje težko.  Okrepile pa bodo tvoje načine sodelovanj, v katerih se dobro počutiš, veš kdo si in kje je tvoje mesto.

Odpeljale te bodo kar v nekaj čebelnjakov iz tvojega življenja, da se iz vsakega obdobja razbremeniš težkih sodelovanj in okrepiš moč pozitivnih sodelovanj ter tako napraviš dobro osnovo za svoja bodoča sodelovanja. Na tem popotovanju pa se bo močno okrepila tudi tvoja notranja moč, saj bodo radodarne s svojim cvetnim prahom.

Ker je najpomembnejša vloga čebel opraševanje, bodo tudi tebi pokazale nove poti sodelovanja z drugimi in kreiranja obilja.

Meditacija na temo SODELOVANJA bo potekala ob spremljavi malega bobenčka, zvončka in inštrumenta presenečenja.

Pričetek ob 19. uri.

Cena: 20 EUR

Lokacija

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Na skupinske meditacije se lahko prijavite tudi preko spodnjega kontaktnega obrazca. Vaši podatki se hranijo le do dneva dogodka za namene eventuelnega obveščanja o spremembah.

Kategorije: Dogodki