fbpx

Dogodek v soorganizaciji Avilou centra z Nives Orešnikna Igriški ulici 5, Ljubljana (dvorana Edvard).

 

15. marca je čas za spomladansko prečiščevanje.

Dogodek je namenjen vsem, ki bi po zimi želeli razbremeniti in prečistiti svoje telo in misli, pomlad želeli začeti zdravo, z novo energijo, ter petek zvečer preživeti v prijetni družbi.

Na Spring Detox dogodku bomo prvi del namenili Detox jogi in drug del zvočni kopeli, ter sproščanju.

 

19:00 Zbor, druženje ob Detox smutijih

19:20 DETOX YOGA (Nives Orešnik)
Vadba joge bo primerna tudi za začetnike, saj se bomo dotaknili osnovnih asan, ter telo prečistili nakopičenih snovi in sprostili napetosti v mišicah. Pospešili bomo naravne prečiščevalne funkcije telesa. Stimulirali bomo limfni sistem, ter z zasuki ugodno vplivali na prebavni sistem.

20:00 ZVOČNA KOPEL (Alenka Pertot, Avilou)
Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Zvočna kopel se bo izvajala z različnimi inštrumenti: vodni slap, hand pan in ropotuljice. Za vas zaigra Zvok sprememb. Na koncu zvočnega popotovanja prejmete tudi kratko sporočilce.

Na zvočno kopel pridite v toplih in udobnih oblačilih. S sabo prinesite toplo odejo, lahko tudi vzglavnik in stekleničko vode, ki se bo med zvočno kopeljo informirala z vibracijami zvoka. Na dan zvočne kopeli popijte dovolj vode, saj bo tako regenerativni učinek na vaše telo večji.

 

Prijavnina: 35 € (prijave do 10. marca po nižji ceni: 30 €)

Prijave na: [email protected] ali 040 431 028

 

Kategorije: Dogodki