fbpx

Na večer pred dnevom žena bo izvedena zvočna kopel samo za ženske. Z namenom, da se sprostite, si privoščite malce razvajanja in se v času prazne lune razbremenite. Vodnica na zvočni kopeli bo Violett, vila srčnega zavetja, ki bo poskrbela, da se udeleženke podprete v pristni ženski energiji. Pri tem pa vas bodo podprli tudi nežni zvoki hand-pana.

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsako udeleženko odnesejo na njeno lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Za vas zaigra Zvok sprememb. Na koncu zvočnega popotovanja prejmete tudi kratko sporočilce.

Na zvočno kopel pridite v toplih in udobnih oblačilih. S sabo prinesite toplo odejo, lahko tudi vzglavnik in stekleničko vode, ki se bo med zvočno kopeljo informirala z vibracijami zvoka. Na dan zvočne kopeli popijte dovolj vode, saj bo tako regenerativni učinek na vaše telo večji.

Začetek ob 19. uri.

Cena: 20 EUR.

Zvočne kopeli za vas izvajam Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb.

Število mest je omejeno na 8, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Lokacija in kontakt

 

ZVOČNE KOPELI OB PREHODU V POMLAD

Ob vstopu v pomlad bodo zvočne kopeli negovalne. Namenjene razbremenitvi vsega, kar se je nabralo čez zimo, za spodbudo pomladnemu brstenju in v podporo pomladnemu cvetenju.

7.3.2019       ŽENSKO RAZVAJANJE:  hang / hand-pan (vodnik: Violett – vila srčnega zavetja) – pred dnevom žena samo za ženske, v času prazne lune…

15.3.2019     gostovanje SPRING DETOX EVENT: hand-pan, vodni slap, kimbala in ropotuljice – dogodek v soorganizaciji z Nives Orešnik bo na Igriški ulici 5, Ljubljana

4.4.2019       POMLADANSKO BRSTENJE šamanski boben in djerba + kimbala (vodnik: samorog) – v času prazne lune…

18.4.2019     POMLADANSKO CVETENJE kristalne sklede + vodni slap (vodnik: pav) – v času polne lune…

 

Zvočne kopeli za vas izvajam Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb.

Število mest je omejeno na 8, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Lokacija in kontakt

Kategorije: Dogodki