fbpx

KAČA nam bo pomagala začeti z našo spomladansko preobrazbo. V meditaciji z njo si bomo ogledali tiste dele našega življenja, v katere moramo vnesti več intuicije, saj lahko s tem močno pospešimo svojo preobrazbo.

Pri kači prozorne luske preraščajo oči, zato so ves čas odprte. Z njeno pomočjo bomo tudi mi močno odprli naše tretje oko.

Ob zvokih handpana ne bomo ostali ravnodušni niti mi, niti kača, ki bo izvedla svojo levitev pretesne kože, ki mora biti izvedena v celoti. Kača s tem zamenja staro, obrabljeno kožo, znebi pa se tudi vseh zajedalcev ter si zagotovi svojo rast. Ob njej bomo tudi mi močno občutili, v katerih situacijah nam je naša koža že pretesna in nujno potrebujemo spremembe.

Kača pa nam bo pokazala tudi svoja čutila, občutljiva na infrardeče valovanje, ki ji omogočajo, da vidi toploto, ki jo oddaja njen plen. S to njeno sposobnostjo pa se bomo tudi mi povezali s svojimi cilji, da bo njihovo uresničevanje lažje in hitrejše.

Meditacija na temo INTUICIJA bo potekala ob spremljavi hand pana.

Pričetek ob 19. uri.

Cena: 20 EUR

Lokacija

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Na skupinske meditacije se lahko prijavite tudi preko spodnjega kontaktnega obrazca. Vaši podatki se hranijo le do dneva dogodka za namene eventuelnega obveščanja o spremembah.

Kategorije: Dogodki