fbpx
Inštrumenti: boben (djerba) in ropotuljice

Zvoki bobna in ropotuljic ne bodo nikogar pustili ravnodušnega. Spodbudili bodo veselje do življenja in v vas prebudili nova hrepenenja.

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Zvočne kopeli se izvajajo z različnimi inštrumenti (hand pan, kristalne in tibetanske sklede, kimbale, bobni, oceanski boben, vodni slap, ropotuljice, zvončki,…). Za vas zaigra Zvok sprememb. Na koncu zvočnega popotovanja prejmete tudi kratko sporočilce in razlago dogajanja med zvočno kopeljo.

Na zvočno kopel pridite v toplih in udobnih oblačilih, vse ostalo bo že pripravljeno za vas. Če želite, lahko s sabo prinesite svojo podlogo, odejo, vzglavnik in stekleničko vode, ki se bo med zvočno kopeljo informirala z vibracijami zvoka. Na dan zvočne kopeli popijte dovolj vode, saj bo tako regenerativni učinek na vaše telo večji.

Dogodek bo od 19.00 do 20.30. Zvočna kopel se izvaja 45 minut, po njej pa se prizemljimo in še malo poklepetamo o sporočilih, ki ste jih prejeli. Cena: 20 EUR.

Zvočno kopel za Avilou – Zvok sprememb izvajam Alenka Pertot

Število udeležencev na zvočni kopeli je omejeno na 8, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Lokacija in kontakt

 

SKUPINA ZA ODRASLE: SMEJKOTI

Namen skupine je sproščanje in spodbujanje veselja do življenja. Skupina se bo sestajala 5 zaporednih sred pred počitnicami, da si udeleženci že pred dopustom povečajo svojo energijo, veselje do življenja in lažje zmorejo vsakodnevne napore.

 

SREČANJA SKUPINE SMEJKOTI

Skupina Smejkoti se bo srečevala od 15.5. do 12.6.2019. Srečanja potekajo ob sredah od 19.00 do 20.30. Glede na to, da se program izvaja prvič, se je izjemoma mogoče udeležiti vseh srečanj ali le posameznega srečanja.

Na prvih treh srečanjih bo izvedena zvočna kopel, na zadnjih dveh pa sproščujoča meditacija. Na zvočnih kopelih je število udeležencev omejeno na 8.

Cena posameznega srečanja je 20 EUR. Ob začetnem plačilu vseh 5 srečanj je omogočen 30% popust (70 EUR). – PROMOCIJSKI POPUST ob prvi izvedbi programa

Skupino Smejkoti za Avilou – Zvok sprememb vodim Alenka Pertot

Prijave sprejemam na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Lokacija in kontakt

 

OPIS POSAMEZNIH SREČANJ:

 

1.srečanje: zvočna kopel SPROŠČANJE, inštrument hang (hand pan) in kimbala

Datum: 15.5.2019

Za uvod vas bosta nežno pobožala hand pan in kimbala, potem pa stopnjevala svoj tempo, da se poskočno razidete z novimi prijatelji.

 

2.srečanje: zvočna kopel BUJENJE, inštrumenti boben (djerba) in ropotuljice

Datum: 22.5.2019

Zvoki bobna in ropotuljic ne bodo nikogar pustili ravnodušnega. Spodbudili bodo veselje do življenja in v vas prebudili nova hrepenenja.

 

3.srečanje: zvočna kopel GLOBINA, inštrumenti kristalne sklede in kimbala

Datum: 29.5.2019

Zvoki kristalnih skled vas bodo začeli pripravljati na bolj poglobljeno meditiranje. Iz vas bodo prečistiti blokade na najglobjih nivojih. Kimbala pa vas bo vmes nežno božala in omilila prečiščevalni proces v vašem telesu.

 

4.srečanje: meditacija IZRAŽANJE – METULJ, inštrument hang (hand pan)

Datum: 5.6.2019

Hand pan vas bo nežno zazibal v meditativno stanje, metuljček pa vam bo pomagal pri meditacij, v kateri boste pogledali kaj vas ovira pri bolj lahkotnem izražanju. S svojimi krili vam bo pomagal, da boste tudi vi lažje izrazili svoje potenciale.

 

5.srečanje: meditacija IGRIVOST – DELFIN, inštrument oceanski boben

Datum: 12.6.2019

Na zadnjem srečanju skupine vas bo delfinček ob zvokih oceanskega bobna popeljal v svet igrivosti in vam pokazal, kako lahko pred srečanjem z morjem vse obveznosti opravite igrivo in lahkotno.

 

Cena posameznega srečanja je 20 EUR. Ob začetnem plačilu vseh 5 srečanj je omogočen 30% popust (70 EUR). – PROMOCIJSKA CENA ZA PRVO IZVEDBO PROGRAMA, v katerem se je le tokrat mogoče udeležiti posameznega dogodka

Skupino Smejkoti za Avilou – Zvok sprememb vodim Alenka Pertot

Prijave sprejemam na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Lokacija in kontakt