fbpx

Na meditaciji ob prehodu v šolsko leto 2019/20 bo z nami energija škorpijona, saj ima škorpijon izjemno notranjo moč in magnetizem, zato lahko negativno situacijo obrne v pozitivno.

Pogledali bomo, kaj nam v šolskem letu 2018/19 ni ustrezalo. Prav tako se bomo zazrli v izzive tega poletja, ki so s seboj prinesli kar precej stresa in močnih čustev. Nato si bomo celični spomin razbremenili teh zapisov in vse, kar nam ne ustreza več, pustili v puščavi.

ŠKORPIJONU bomo zaupali svojo najbolj strastno željo, kajti on vse, česar se loti, počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ker škorpijon vse zaznava s čutili, občutljivimi na vibracije, bo pomagal naši intuiciji, da se nam odpre pot do strastnih jesenskih izzivov.

Med meditacijo se bomo odpravili v rdečo puščavo in v puščavskem pesku pustili vse, kar nam ne služi več, ter tako naredili prostor za naše najbolj globoke srčne želje. S pomočjo šamanskega bobna bomo prečistili vse čakre, v popolnosti začutili svoje telo in ga pripravili na izzive jeseni.

Potem pa bomo naredili velikanski preskok in se znašli nekje povsem drugje, kjer bomo izvedli poseben obred za plodno jesen.

Meditacija na temo STRASTI bo potekala ob spremljavi šamanskega bobna in ropotuljic.

Pričetek ob 19. uri. Med meditacijo sedimo na udobnih stolih. Meditacija traja 45 minut, po njej pa poteka še interpretacija uvidov med meditacijo. Zaključek dogodka ob 20.30.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS). Cena: 20 EUR.

V meditacijo te popeljem Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.

A