fbpx

Tvoja sodelovanja bodo tokrat tista, ki si jih boš v meditaciji pogledal z višje perspektive. Ob podpori upadajoče lune boš ozavestil, kje so tvoje meje, preko katerih ne želiš nikogar več spustiti.

ČEBELICE bodo pribrenčale in ti pokazale, kako prekiniti energijske navezave na ljudi, s katerimi je bilo tvoje sodelovanje težko.  Okrepile pa bodo tvoje načine sodelovanj, v katerih se dobro počutiš, veš kdo si in kje je tvoje mesto.

Odpeljale te bodo kar v nekaj čebelnjakov iz tvojega življenja, da se iz vsakega obdobja razbremeniš občutkov težkih sodelovanj in okrepiš moč pozitivnih sodelovanj. Tako boš naredil dobro osnovo za svoja bodoča sodelovanja. Na tem popotovanju pa se bo močno okrepila tudi tvoja notranja moč, saj bodo radodarne s svojim cvetnim prahom.

Ker je najpomembnejša vloga čebel opraševanje, bodo tudi tebi pokazale nove poti sodelovanja z drugimi in kreiranja obilja.

Meditacija na temo SODELOVANJA bo potekala ob spremljavi kristalnih skled in kimbale.

Pričetek ob 19. uri. Med meditacijo sedimo na udobnih stolih. Meditacija traja 45 minut, po njej pa poteka še interpretacija uvidov med meditacijo. Zaključek dogodka ob 20.30.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS). Cena: 20 EUR .

V meditacijo te popeljem Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.

A