fbpx

ODNOSI so po eni strani priložnost za rast, po drugi strani pa večna želja po mirnem in ljubečem sobivanju. Ne samo v družinskem in prijateljskem krogu, temveč tudi v šoli ali službi.

Meditacija na temo odnosov, ki se bo tokrat še posebej dotaknila naših kariernih odnosov, bo potekala ob zvokih bobna in ropotuljic, ki nam bodo pomagali prečistiti nakopičen stres zaradi preteklih odnosov, ki niso najboljše funkcionirali. Nato si bomo ob spodbudnih zvokih vizualizirali kakšne odnose si želimo v prihodnje.

ZAJČEK nas bo spremljal s svojimi lastnostmi: hitrost, prestrašenost in plodnost. Pomagal nam bo do hitrejših korakov na poti naših sprememb v odnosih. Njegov oster sluh ga opozarja na bližajočo nevarnost, zato bo poskrbel, da bo v nas spodbudil le toliko poguma, da se bomo ustavili še preden bi zašli v nevarnosti in težave.

Življenjska strategija zajca je izmikanje naravnim sovražnikom, zato bo tudi nas opozoril na odnose, ki nam ne služijo dobro ter nam pokazal v kakšnih odnosih bi bilo naše sobivanje lahko veliko bolj osrečujoče. Ne bo pa nas omejeval pri naši plodnosti in kreativnosti, saj so prav to področja, ki jih nadvse rad pomaga razvijati.

Pričetek ob 19. uri. Med meditacijo sedimo na udobnih stolih. Meditacija traja 45 minut, po njej pa poteka še interpretacija uvidov med meditacijo. Zaključek dogodka ob 20.30.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS). Cena: 20 EUR.

V meditacijo te popeljem Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.

A