fbpx

Tokratna meditacija takoj po prazni luni, ki nam bo še pomagala odvreči vse nepotrebno, bo predpriprava na malce bolj napore tedne pod vplivom retrogradnega Merkurja. Ko se planet Merkur začne vrteti v nasprotno smer, gre namreč vedno za prečiščevanje vseh vrst, še posebej v odnosih. Takrat vsi težje komuniciramo, se izražamo, napredujemo. Prihaja do različnih zastojev in nesporazumov, saj je v zraku neko splošno nezadovoljstvo.

Težko sledimo svojim resnicam in izvajamo svoje poslanstvo, kadar smo neprestano obkroženi z množico ljudi in njihovih vplivov. Zato so tako dragoceni trenutki, ki si jih vzamemo le zase. Da naravnamo svoj kompas v pravo smer, živimo in ustvarjamo iz srca in v skladu s svojimi duhovnimi resnicami.

V meditaciji bomo prisluhnili svojim notranjim resnicam. Za to pa potrebujemo mir. Zagotovila nam ga bo SRNA, ki tako dobro zaznava vse, kar je moteče okoli nje, z namenom, da lahko ohranja svojo visoko vibracijo.

Meditacija, ki bo potekala z namenom, da poiščemo svoj NOTRANJI MIR in s tem okrepimo svoje poslanstvo, bo potekala ob spremljavi kristalnih skled.

Pričetek ob 19. uri. Med meditacijo sedimo na udobnih stolih. Meditacija traja 45 minut, po njej pa poteka še interpretacija uvidov med meditacijo. Zaključek dogodka ob 20.30.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS). Cena: 20 EUR.

V meditacijo te popeljem Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.

A