fbpx

Namen šamanskega popotovanja je tvoja ponovna povezava (reconnection). Prav v času, ko smo neprenehoma izpostavljeni dražljajem iz okolice, je namreč potrebno še več časa in pozornosti, kot v preteklosti, nameniti temu, da ostanemo v stiku s samim seboj.

Pomembno je tudi, da se začneš povezovati z nečim večjim od tebe. Tako se začneš spominjati, kdo ti v resnici si, hkrati pa se zmanjšujejo tudi občutki osamljenosti in nemoči. Kajti dejstvo je, da smo na koncu koncev vsi povezani z vsem. Vsi si želimo biti videni, sprejeti in ljubljeni ter del skupnosti.

Pri čem ti bo pomagalo šamansko popotovanje?
  • sprostitev in umiritev
  • kreiranje nevtralnega prostora, v katerem se lahko dvigneš
  • opazovanje samega sebe
  • srčna povezava s sabo in svojimi sposobnostmi
  • povezava z vsem okoli tebe
Kaj ti še lahko povem o šamanskem popotovanju?

Nič kaj dosti… 🙂 Gre le za to, da se odločiš vzpostaviti ponovno povezavo, prideš, se usedeš na udoben stol in brez pričakovanj prepustiš popotovanju.

Na šamanskem popotovanju te bo podpirala energija drevesa, ki ga na prvem popotovanju izbereš sam. Jaz pa te bom vodila z zvokom in besedo. Igranje na starodavne inštrumente, mrmranje in petje je del šamanskega popotovanja. Na koncu pa te na tvojo novo pot pospremim še s sporočili živalskih vodnikov iz keltskih kart svetih živali.

Drevo pa ni edino, ki te bo podprlo na tvojem popotovanju. Spremljala te bo tudi luna, ki bo na dan popotovanja vidna kot prvi krajec. Njegova simbolika je, da je to čas zagona moči, pozitivnega razmišljanja in jasnega namena, ko se usmerimo proti spremembam, ki bi jih radi dosegli. Pravi čas za tvoj Zvok sprememb. 🙂

Pričetek ob 19. uri. Med šamanskim popotovanjem sedimo na udobnih stolih. Meditacija traja 45 minut, po njej pa poteka še interpretacija uvidov med meditacijo ter dodatni uvidi s pomočjo keltskih kart svetih živali. Zaključek dogodka ob 20.30.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS). Cena: 20 EUR.

V meditacijo te popeljem Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.