fbpx
19.00 – 20.30  meditacija INTUICIJA z živalskim vodnikom ob spremljavi hand pana in ropotuljic
KAČA nam bo v noči prazne lune pomagala pri naši jesenski preobrazbi, katere namen je, da od nas odpade popolnoma vse, kar je odvečno. V meditaciji z njo si bomo ogledali tiste dele našega življenja, v katere moramo vnesti več intuicije, saj lahko s tem močno pospešimo svojo preobrazbo.

Pri kači prozorne luske preraščajo oči, zato so ves čas odprte. Z njeno pomočjo bomo tudi mi močno odprli naše tretje oko.

Ob zvokih handpana ne bomo ostali ravnodušni niti mi, niti kača, ki bo izvedla svojo levitev pretesne kože, ki mora biti izvedena v celoti. Kača s tem zamenja staro, obrabljeno kožo, znebi pa se tudi vseh zajedalcev ter si zagotovi svojo rast. Ob njej bomo tudi mi močno občutili, v katerih situacijah nam je naša koža že pretesna in nujno potrebujemo spremembe.

Kača pa nam bo pokazala tudi svoja čutila, občutljiva na infrardeče valovanje, ki ji omogočajo, da vidi toploto, ki jo oddaja njen plen. S to njeno sposobnostjo pa se bomo tudi mi povezali s svojimi cilji, da bo njihovo uresničevanje lažje in hitrejše.

Meditacija na temo INTUICIJA bo potekala ob spremljavi hand pana in ropotuljic.

Prebereš si lahko tudi BLOG na temo INTUICIJA.Več…

Pričetek ob 19. uri. Med meditacijo sedimo na udobnih stolih. Meditacija traja 45 minut, po njej pa poteka še interpretacija uvidov med meditacijo. Zaključek dogodka ob 20.30.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS). Cena: 20 EUR.

V meditacijo te popeljem Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.