fbpx
Kateri vzorci po mamini strani družine so te še posebej zaznamovali?
Premisli, kaj vse moraš pustiti za sabo.

Luna se zmanjšuje in naznanja, da naj odide vse, kar mora oditi.  V nedeljo bo to sporočilo najmočnejše, kajti na vrsti je zimski solsticij, najdaljša noč v letu. To je velika priložnost za transformacijo – da pustimo v starem letu vse, kar ne sodi v novo…

Potrebno bo še bolj vključiti notranjo modrost in si priznati, katere so še tiste stvari, ki morajo oditi. Največ težav imaš lahko pri opuščanju navad, ki si jih zavedno ali nezavedno dobil po mamini strani družine.

Včasih so to preproste navade, ki pa se izvajajo redno in njihov vpliv se sešteva (npr. način prehranjevanja, preživljanja prostega časa). Pri nekaterih je to odnos do materialnih stvari – lastništvo nepremičnin, avtomobilov, zapravljanje za obleke,…. Spet pri drugih pa način odnosov z ljudmi.

Še posebej bodi pozoren, da se znotraj tebe ne bo kopičila jeza, namesto da bi z vsakim razrešil, kar je potrebno razrešiti. Saj veš, kaj pravijo – da ni dobro dolgov nositi v naslednje leto. Tudi karmičnih dolgov ne, če nam je že kristalno jasno, kje moramo zbrati vso moč in zaključiti stvari.

Prav v odnosu z ljudmi, s katerimi imamo najmočnejše karmične povezave, je najbolj pomembno, kako znamo zaščititi svojo energijo, saj smo v teh odnosih najbolj ranljivi. Čustveni, včasih že kar obsedeni. Takšni ljudje so sprožilec, da se nam zamajejo tla pod nogami na vseh področjih.

Zato premisli za vse najbolj naporne odnose ali se morajo nadaljevati. Če ni potrebno, jih zaključi. Če so okoliščine takšne, da ne gre, pa prav v teh odnosih na vso moč vključi svoj razum. Pozanimaj pa se tudi o tehnikah, s katerimi lahko zaščitiš svojo energijo.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Jutri preberi še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije tega tedna.