fbpx

19.00 – 20.30 meditacija MIR z živalskim vodnikom srno ob igranju kristalnih skled

Tokratna meditacija v času upadanja lune, ki nam bo še pomagala odvreči vse nepotrebno, bo predpriprava na malce bolj napore tedne pod vplivom retrogradnega Merkurja.

Ko se planet Merkur začne vrteti v nasprotno smer, gre namreč vedno za prečiščevanje vseh vrst, še posebej v odnosih. Takrat vsi težje komuniciramo, se izražamo, napredujemo. Prihaja do različnih zastojev in nesporazumov, saj je v zraku neko splošno nezadovoljstvo.

Težko sledimo svojim resnicam in izvajamo svoje poslanstvo, kadar smo neprestano obkroženi z množico ljudi in njihovih vplivov. Zato so tako dragoceni trenutki, ki si jih vzamemo le zase. Da naravnamo svoj kompas v pravo smer, živimo in ustvarjamo iz srca in v skladu s svojimi duhovnimi resnicami.

V meditaciji bomo prisluhnili svojim notranjim resnicam. Za to pa potrebujemo mir. Zagotovila nam ga bo SRNA, ki tako dobro zaznava vse, kar je moteče okoli nje, z namenom, da lahko ohranja svojo visoko vibracijo.

Meditacija, ki bo potekala z namenom, da poiščemo svoj NOTRANJI MIR in s tem okrepimo svoje poslanstvo, bo potekala ob spremljavi kristalnih skled.

Namen meditacije bo predvsem umiritev čustev. Vpogled v to, kaj ruši tvoj mir, pa izhodišče za umiritev.

Med meditacijo sedimo na udobnih stolih. Meditacija traja 45 minut, po njej pa poteka še interpretacija uvidov med meditacijo. Cena: 20 EUR.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

V meditacijo te popeljem Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.