fbpx

19.00 – 20.30 meditacija STRAST z živalskim vodnikom škorpijonom ob igranju ropotuljic

Strast je osnova vsake manifestacije. In kako strastno si svoji karieri predan ti?

Z nami bo energija škorpijona, saj ima škorpijon izjemno notranjo moč in magnetizem, zato lahko negativno situacijo obrne v pozitivno.

Zazrli se bomo v izzive, katere nam je prineslo obdobje Retrogradnega Merkurja, saj so s seboj prinesli kar precej stresa in močnih čustev, pokazali pa tudi naše blokade. Nato si bomo celični spomin razbremenili teh zapisov in vse, kar nam ne ustreza več, pustili v puščavi.

ŠKORPIJONU bomo zaupali svojo najbolj strastno željo, kajti on vse, česar se loti, počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ker škorpijon vse zaznava s čutili, občutljivimi na vibracije, bo pomagal naši intuiciji, da se nam odpre pot, da za nas spomladi vzklije kar si želimo.

Med meditacijo se bomo odpravili v rdečo puščavo in v puščavskem pesku pustili vse, kar nam ne služi več, ter tako naredili prostor za naše najbolj globoke srčne želje. S pomočjo ropotuljic bomo prečistili vse čakre, v popolnosti začutili svoje telo in ga pripravili na pomlad.

Potem pa bomo naredili velikanski preskok in se znašli nekje povsem drugje, kjer bomo izvedli poseben obred za cvetočo pomlad.

Meditacija na temo STRASTI bo potekala ob spremljavi ropotuljic.

Med meditacijo sedimo na udobnih stolih. Meditacija traja 45 minut, po njej pa poteka še interpretacija uvidov med meditacijo. Cena: 20 EUR.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

V meditacijo te popeljem Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.