fbpx

19.00-19.30 zvočna kopel za odpravljanje strahov, izboljšanje imunskega sistema in razbremenitev stresa na FB live

Spletni dogodek se bo odvijal na moji FB strani Avilou – Alenka Pertot. Dostop do dogodka dobiš s klikom na spodnji gumb.

Inštrumenti: vodni slap, hand pan in ropotuljice

Vodnik: Violett, vila srčnega zavetja

Violett ti bo na prvi pomladanski dan s svojo srčno energijo pomagala, da najdeš pot do sebe in da ne glede na okoliščine zacvetiš v pomlad.

Vodni slap bo iz tebe izpral stres zunanjega sveta, hand pan te nežno zaziba v počitek, ki razbremeni tvojo dušo in telo, ropotuljice pa ti povrnejo voljo do življenja.

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija.

Pred začetkom zvočne kopeli se uleži in toplo pokrij, saj se telo med sprostitvijo precej ohladi. Ne obremenjuj se, če med zvočno kopeljo zaspiš, saj zvok v vsakem primeru deluje na vse celice tvojega telesa, še posebej pa na vse tiste, ki njegovo pomoč najbolj potrebujejo.

V času epidemije, ko smo izpostavljeni prav posebnim pritiskom, ti predlagam, da si zvočno kopel zavrtiš na 2 dni in se tako sproti razbremenjuješ.

Zvočne kopeli za Avilou – Zvok sprememb izvajam Alenka Pertot

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni s klikom na spodnji gumb.