fbpx

Izberi si termin samo zase ob 16.00, 17.30 ali 19.00

Dogodek, na katerem se srečata tvoja duša in telo. Čas, ki ga nameniš le sebi. Odstraniš se od vsega zunanjega sveta in tudi jaz sem le kanal, ki ti s pomočjo zvočne kopeli pomaga vzpostaviti tvoje ravnovesje. Vibracija zvoka, ki jo ustvarijo inštrumenti, vpliva na vse celice tvojega telesa in njihovo vibriranje.

Privošči si, da tvoje telo zavibrira v svoji pristni energiji. Telo se spočije in močno regenerira. Zvočna kopel ti odpira srce, odpravlja strahove, krepi imunski sistem in te razbremenjuje stresa.

Zvočna kopel se izvaja na masažni mizi, brez dotikanja. Igram ti na oddaljenosti 2 metra. Zaigram ti na inštrument, ki bo najbolj primeren za vzpostavljanje tvoje prvinske vibracije – hand pan, kristalne sklede ali šamanski boben.

Hand pan
Kristalne sklede
Šamanski boben

Dogodek za vzpostavljanje tvoje vibracije in ravnovesja bo trajal eno uro, od tega ti dobre pol ure izvajam zvočno kopel na način individualne terapevtske energijske tehnike . Po njej se pogovoriva o odzivih telesa na zvok in sporočilih, ki jih ti odzivi prinašajo. Dobiš tudi dodatne napotke za ohranjanje ravnovesja v naslednjih dneh.

Na dan zvočne kopeli popij dovolj vode, da bo tvoje telo bolj pretočno in bo voda v celicah lažje zavibrirala. S seboj lahko prineseš tudi steklenico vode, ki se bo med igranjem zvočne kopeli informirala in te ob pitju podpirala še doma.

Cena: 60 EUR

Termini: sobota in nedelja, 17.-18.4.2021 ob 16.00-17.00, 17.30-18.30 ali 19.00-20.00

Rezerviraj si željeni termin na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Z zvočno kopeljo te razveselim in razbremenim Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb. Več o meni…

Lokacijo dogodka si oglej s klikom na spodnji gumb.