fbpx

19.00-20.30 zvočna kopel za odrasle

Inštrument: oceanski boben

Vodnik: boginja Afrodita

V vodni peni rojena, za ljubezen je zadolžena…

Mesec marec je že sam po sebi v ženski energiji in povečuje odpiranje srca ob prehodu v pomlad. Na zvočni kopeli si bomo zacelili srčne rane povzročene preko zime, tako od drugih, kot od nas samih. Z odprtimi srci pa bomo lažje pritegnili k sebi vse, kar si želimo…

Zvok ocenskega bobna se uskladi z ritmom tvojega srca, se poveže z možgani in poišče pot do celic tvojega telesa, v katerih so naložene kolektivne energije, vzorci prednikov in tvoja lastna prepričanja in pričakovanja. Poskrbi, da se umiriš, celice pa se prečistijo. Nov prostor v njih pa ti omogoči, da jih zapolniš s tistim, kar bolj resonira s tabo. Vodnica boginja Afrodita poskrbi za tvojo srčno vibracijo.

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Na zvočno kopel pridi v toplih in udobnih oblačilih, vse ostalo bo že pripravljeno.

Zvočna kopel za odrasle se izvaja 45 minut. Po zvočni kopeli se prizemljimo, pogovorimo o sporočilih in dogajanju med zvočno kopeljo. Cena: 20 EUR. Samo v mesecu marcu: v primeru nakupa prvih dveh zvočnih kopeli (3. in 17.3.), dobiš tretjo brezplačno (31.3.).

Število mest je omejeno, zato se mi obvezno prijavi na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Zvočne kopeli za Avilou – Zvok sprememb izvajam Alenka Pertot

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.