fbpx

19.00-20.30 zvočna kopel za odrasle

Dostikrat se ne zavedamo, da funkcioniramo na podoben način kot naši predniki, saj se temu skušamo izogniti na najbolj očitnih področjih, kjer je jasno, da tak način delovanja ni skladen z nami.

Dejstvo pa je, da ravno na tistih področjih, ki so najbolj pomembna za nas, ponavljamo družinske vzorce. Zato je tako pomembno, da jih ozavestimo in se začnemo spraševati, kaj izvira iz družinske linije in ni usklajeno z našo trenutno potjo.

Hand pan in ropotuljice te bodo opozorili na družinske vzorce, ki te omejujejo, in te razbremenili. S svojimi zvoki bodo s tebe brisali omejitve družinskih vzorcev, katerih se morda sploh ne zavedaš ali pa ne veš, kako jih preseči.

Zvok inštrumentov poišče pot do celic tvojega telesa, v katerih so naložene kolektivne energije, vzorci prednikov in tvoja lastna prepričanja in pričakovanja. Poskrbi, da se umiriš, celice pa se prečistijo. Nov prostor v njih pa ti omogoči, da jih zapolniš s tistim, kar bolj resonira s tabo

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Na zvočno kopel pridi v toplih in udobnih oblačilih, vse ostalo bo že pripravljeno.

Po zvočni kopeli se prizemljimo, pogovorimo o sporočilih in dogajanju med zvočno kopeljo. Cena: 20 EUR.

Število mest je omejeno, zato se mi obvezno prijavi na [email protected]  ali 041 777 176 (SMS).

Zvočne kopeli za Avilou – Zvok sprememb izvajam Alenka Pertot

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.