fbpx

19.00-20.30 zvočna kopel za odrasle

Leto 2023 je leto preizkušenj, zato je vsem prineslo prenekateri izziv. Ne glede na to, ali so tvoji izzivi že premagani ali ne, njihova energija ostaja zapisana v tvojem telesu. Zato ob koncu leta ne moreš dati sebi boljšega darila, kot da iz celic svojega telesa izbrišeš vse te težke zapise, da ne bodo določali tudi tvojega novega leta.

2024 bo leto osmice in manifestacije, zato bomo na zvočni kopeli naredili prostor za svežo energijo, kreativnost in manifestacijo prihajajočega leta.

Hand pan in ropotuljice te bodo zazibale v sproščenost in s tebe brisale težke energijske zapise preteklega leta, da naredijo prostor za nove začetke.

Zvok inštrumentov poišče pot do celic tvojega telesa, v katerih so naložene kolektivne energije, vzorci prednikov in tvoja lastna prepričanja in pričakovanja. Poskrbi, da se umiriš, celice pa se prečistijo. Nov prostor v njih pa ti omogoči, da jih zapolniš s tistim, kar bolj resonira s tabo

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Na zvočno kopel pridi v toplih in udobnih oblačilih, vse ostalo bo že pripravljeno.

Po zvočni kopeli se prizemljimo, pogovorimo o sporočilih in dogajanju med zvočno kopeljo. Cena: 20 EUR.

Število mest je omejeno, zato se mi obvezno prijavi na [email protected] .

Zvočne kopeli za Avilou – Zvok sprememb izvajam Alenka Pertot

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.