fbpx

19.00-20.30 zvočna kopel za odrasle

Nobeno novo leto ni dobro začeti brezciljno, toliko bolj pa to velja za leto 2024, ki je leto osmice in manifestacije. Res je, da obeta neskončno možnosti, kljub temu pa mora vsak definirati svoje cilje ter aktivno in fokusirano delovati na tistih, ki jih izbere zase. Na zvočni kopeli bomo zato zapisali glavne cilje in jih z zvokom prizemljili.

Zadanim ciljem pa bomo olajšali izvedbo na način, da bomo ozavestili naše omejitve pri doseganju teh ciljev in jih z zvokom transformirali.

Hand pan in kristalne sklede te bodo zazibale v sproščenost in s tebe brisale težke energijske zapise, da naredijo prostor za ciljno usmerjene nove začetke, prav tako pa bodo preko zvoka transformirale tvoje omejitve.

Zvok inštrumentov poišče pot do celic tvojega telesa, v katerih so naložene kolektivne energije, vzorci prednikov in tvoja lastna prepričanja in pričakovanja. Poskrbi, da se umiriš, celice pa se prečistijo. Nov prostor v njih pa ti omogoči, da jih zapolniš s tistim, kar bolj resonira s tabo

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Na zvočno kopel pridi v toplih in udobnih oblačilih, vse ostalo bo že pripravljeno.

Po zvočni kopeli se prizemljimo, pogovorimo o sporočilih in dogajanju med zvočno kopeljo. Cena: 25 EUR.

Število mest je omejeno, zato se mi obvezno prijavi na [email protected] .

Zvočne kopeli za Avilou – Zvok sprememb izvajam Alenka Pertot

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.