fbpx

19.00-20.30 zvočna kopel za odrasle

Na večer polne lune si boš v varnem in sproščenem okolju dovolil svojim čustvom na plano in s tem razbremenil svoj um, fizično in energijsko telo.

Zvok ti bo pomagal v primeru, da tlačiš ali slabo obvladuješ svoja lastna čustva, in tudi v primeru, da so na tebe svoja težka čustva in pričakovanja odložili drugi ljudje ali kolektivna zavest.

Hand pan in ropotuljice te bodo zazibali v sproščenost in s tebe brisali težke energijske zapise, da naredijo prostor za več veselja in sproščenosti.

Zvok inštrumentov poišče pot do celic tvojega telesa, v katerih so naložene kolektivne energije, vzorci prednikov in tvoja lastna prepričanja in pričakovanja. Poskrbi, da se umiriš, celice pa se prečistijo. Nov prostor v njih pa ti omogoči, da jih zapolniš s tistim, kar bolj resonira s tabo

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Na zvočno kopel pridi v toplih in udobnih oblačilih, vse ostalo bo že pripravljeno.

Po zvočni kopeli se prizemljimo, pogovorimo o sporočilih in dogajanju med zvočno kopeljo. Cena: 25 EUR.

Število mest je omejeno, zato se mi obvezno prijavi na [email protected] .

Zvočne kopeli za Avilou – Zvok sprememb izvajam Alenka Pertot

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.