fbpx

19.00-20.30 zvočna kopel za ženske

Mesec marec je prepojen z žensko energijo in zato je v njem lažje uravnovesiti lastno žensko energijo. Tradicionalno bo ta zvočna kopel namenjena samo ženskam, ki lahko s sabo brezplačno pripeljejo tudi svojo najljubšo žensko.

Na zvočni kopeli se boš povezala s svojimi prednicami in odvrgla vzorce v ženski energiji, ki tebi na tvoji poti ne služijo dobro. Hkrati pa se boš povezala s svojo pravo žensko energijo, ki je bolj usklajena s tvojim dušnim poslanstvom, in jo prizemljila.

Hand pan in kristalne sklede te bodo zazibale v globoko meditativno stanje in te povezale s tvojo žensko energijo.

Zvok inštrumentov poišče pot do celic tvojega telesa, v katerih so naložene kolektivne energije, vzorci prednikov in tvoja lastna prepričanja in pričakovanja. Poskrbi, da se umiriš, celice pa se prečistijo. Nov prostor v njih pa ti omogoči, da jih zapolniš s tistim, kar bolj resonira s tabo

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Na zvočno kopel pridi v toplih in udobnih oblačilih, vse ostalo bo že pripravljeno.

Po zvočni kopeli se prizemljimo, pogovorimo o sporočilih in dogajanju med zvočno kopeljo.

Cena: 25 EUR za 2 ženski.

Število mest je omejeno, zato se mi obvezno prijavi na [email protected] .

Zvočne kopeli za Avilou – Zvok sprememb izvajam Alenka Pertot

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.