fbpx

19.00-20.30 zvočna kopel za odrasle

Odnosi so tisti, ki nas močno definirajo, saj pri njih brez čustev praktično ne gre. Prav čustveni in s tem tudi energijski zapisi odnosov pa so tisti, s katerimi nihamo, zato vplivajo na naše delovanje in stanje telesa.

Umirjenost v odnosih, ne glede na okoliščine, je stanje, ki si ga želimo in hkrati večen izziv. Prav zato so zvočne kopeli odlično orodje, da telo razbremenimo energijskih zapisov napornih odnosov, skozi sporočila telesa pa tudi marsikaj ozavestimo.

Po brisanju energijskih zapisov odnosov, ki niso sorodni naši energiji, bo izveden tudi priklic sorodnih duš, ki nam olajšajo popotovanje skozi življenje in nas podprejo z izpopolnjujočimi odnosi.

Hand pan in ropotuljice bodo s tebe izbrisali vso težo preteklih odnosov in poskrbeli za prizemljitev energije sorodnih duš.

Zvok inštrumentov poišče pot do celic tvojega telesa, v katerih so naložene kolektivne energije, vzorci prednikov in tvoja lastna prepričanja in pričakovanja. Poskrbi, da se umiriš, celice pa se prečistijo. Nov prostor v njih pa ti omogoči, da jih zapolniš s tistim, kar bolj resonira s tabo

Zvok in vibracije med globoko sprostitvijo vsakega odnesejo na njegovo lastno zvočno popotovanje in doživljanje. Hkrati pa je telesu omogočen počitek in regeneracija. Na zvočno kopel pridi v toplih in udobnih oblačilih, vse ostalo bo že pripravljeno.

Po zvočni kopeli se prizemljimo, pogovorimo o sporočilih in dogajanju med zvočno kopeljo.

Cena: 25 EUR

Število mest je omejeno, zato se mi obvezno prijavi na [email protected] .

Zvočne kopeli za Avilou – Zvok sprememb izvajam Alenka Pertot

Če me še ne poznaš, si lahko prebereš o meni in o lokaciji Avilou centra s klikom na spodnji gumb.