fbpx

SKUPINA ZA ŽALUJOČE: SPOMINČICE

Skupina za žalujoče bo imela 12 srečanj ob sredah, od 5.9. do 28.11.2018. Srečanja bodo potekala od 18.00 do 20.30. Program je zastavljen kompleksno, zato se srečanj lahko udeležijo le tisti, ki se pridružijo skupini že na prvem srečanju.

 

ŽALOSTNO SRCE – SVETOVANJE OB ŽALOVANJU IN IZGUBI V SKUPINI

Ko izgubimo nekoga, ki nam je blizu, vsekakor nastopi čas za žalovanje. To vodi do stisk, ki jih čuti v današnji dobi veliko ljudi. Žalovanje je naravni proces, katerega nikakor ne smemo zanemariti in ki sčasoma vodi do ozdravitve strtega srca. Nekateri ljudje se ob izgubi zaprejo v cono, kjer si izgube ne priznajo in živijo navidezno normalno življenje – življenje brez posledic izgube, kar pa nemalokrat vodi do kasnejšega soočenja. Potlačena žalost lahko vodi v hude posledice in depresije, zato je dobro, da se o žalovanju poučimo. Srečanja za žalujoče potekajo s pomočjo duhovne plati življenja in s klasičnimi metodami in na njem tudi delamo. V kolikor potrebujete pomoč vi ali vaš ljubljeni, smo tukaj svetovalci ob žalovanju, da ponudimo naše znanje in roko.

 

SKUPINE

Na srečanjih za žalujoče vodimo žalujoče po programu Potovanje duše, ki ga je izoblikovala mednarodno kvalificirana terapevtka ob žalovanju Cristy Žmahar. Skupina je namenjena vsem tistim, ki se soočajo z izgubo ljubljene osebe.

Srečanja za žalujoče potekajo s pomočjo duhovne plati življenja in s klasičnimi metodami, ter se predvsem osredotočajo na omilitev žalosti s pomočjo pogovorov, vaj, posebnih meditacij in s pomočjo pisanja dnevnika žalovanja, ki nas sooči z občutki jeze, žalosti, zmedenosti. Ko bomo te občutke razdelali, pa se bomo osredotočili na ustvarjanje dnevnika spominov, ki nam bo omogočil, da bomo ljubljeno preminulo osebo ohranili v spominu in srcu.

Na srečanja vabljeni vsi, ki čutite, da bi vam družba v taki skupini koristila in prinesla tudi mnoga nova duhova spoznanja in sproščanja v obliki meditacije (z angeli, z ljubljeno preminulo osebo,…). Seveda pa lahko ravno pri nas najdete nove prijatelje. V vsaki bolečini se najde namreč tudi…upanje.

Skupina bo imela 12 srečanj  po 2,5 uri, srečevali se bomo tedensko (z izjemo 21.11.2018).

Prispevek za eno srečanje skupine: 40 eur

Skupine za žalovanje vodim: Alenka Pertot, certificirana svetovalka ob žalovanju po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše™

Mojo osebno zgodbo žalovanja in izgub lahko prebereš v blogu s klikom => TUKAJ

Če te pritegne, da bi se pridružil SPOMINĆICAM, se lahko prijaviš preko spodnjega obrazca ali na [email protected]

Lokacija in kontakt

Kategorije: Dogodki