fbpx

En teden novega leta je že za nami. Kje si ti? Se ti zdi, da ti pripada malo zimskega spanja? V letošnjem letu to pač ne gre tako. Tudi če se ti zdi, da imaš dovolj zalog do spomladi in lahko za nekaj časa hiberniraš, te to ne bo pripeljalo niti v pomlad, kaj šele v celo leto, polno obilja.

Letošnje leto namreč ponuja res veliko novih priložnosti in obilja, vendar le tistim, ki bodo aktivni in ki bodo delovali iz svoje duše ter iskali tudi nove vire za doseganje svojih ciljev. Predvsem pa še bolj razvili svoje lastne potenciale in delovali odgovorno in z iskrenimi nameni. Ob tem pa bo še posebej pomembno, da bodo hvaležni vsem, ki jim bodo pomagali uresničiti njihove cilje in si skupaj z njimi delili tudi zasluge za uspeh.

V sožitju z drugimi in s strastnim opravljanjem vsega potrebnega, bo lahko namreč vsak tudi močno osebnostno zrasel in premagal svoje stare strahove. Ne glede na okoliščine, je namreč vedno mogoče vzpostaviti harmonijo. Do cilja ponavadi vodi več poti. In če se cilj oddaljuje, se je potrebno le zazreti vase, se prilagoditi na način, da ne izgubimo sebe, in poiskati nove poti. V tem letu bo res potrebno postaviti sebe v ospredje, saj bomo le tako lahko živeli v sožitju z drugimi in uresničevali svoje cilje.

Zato tudi ti v teh dneh, ko le sem ter tja pade kakšna snežinka, zapusti svojo votlino. Vsaj glavo bo treba pomoliti ven in malce bolj pogledati kaj se dogaja v tvoji okolici. Če si želiš res uspešno leto, je zdaj čas, da z izostrenimi čutili in intuicijo pregledaš vse v svojem življenju. Da se res potegneš iz okoliščin, ki niso dobre zate. Morda zaključiš tudi kak odnos. In se šele potem zavlečeš v svojo varno votlino, po potrebi tudi potočiš kakšno solzo ob zaključevanju starega in se vprašaš, kaj so tiste stvari, ki si jih res iz srca želiš.

Če še nimaš postavljenih ciljev za leto 2019, si jih postavi vsaj 11.1., ki je super dan za nove začetke. Ko v petek zaključiš z obveznostmi delovnega tedna, si vzemi trenutek zase, se umiri in pomisli na to, kaj si najbolj iz srca želiš. Potem pa si predstavljaj, da so tvoje želje, tvoji cilji že uresničeni. Prepusti se čustvom, ki bi te preplavila v trenutku, ko bo posamezen cilj dosežen. Kajti prav ta čustva so tisti magnet, ki te lahko potegne k manifestaciji in v tebi vzbudi še večjo strast, da vztrajaš takrat, ko ti ni lahko.

Še bolj učinkovito pa bo, če si zastavljene cilje napišeš na papir in poleg njih dodaš še datume, do kdaj želiš, da so doseženi. In listka potem seveda ne založiš, temveč ga med letom večkrat pogledaš. Konec leta pa boš videl, kam so te pripeljale tvoje strasti. Kot na sliki tega bloga, na kateri piše Passion led us here, pa se na ciljni črti lahko zgodi, da te preseneti, kdo vse bo takrat stal na njej poleg tebe. Kajti med strastnim uresničevanjem tvojih ciljev se ti bodo z veseljem pridružili ljudje s podobnimi vrednotami in ti pomagali pri uresničevanju tvojih in skupnih ciljev.

Najbrž poznaš koga, ki je rojen v znamenju škorpijona. Nekaterim se zdijo ljudje, rojeni v tem znamenju, naporni. Predvsem zaradi strasti, ki jih obvladujejo, in katerim se ne odpovedo niti takrat, kadar potegnejo navzdol druge, še posebej pa sebe. Pa tudi zaradi močne intuicije in ostrega jezika, ki piči zato, ker zadane v bistvo vsega.

Ampak tako, kot lahko strasti vlečejo navzdol človeka, ki nima predelanih čustev iz svoje preteklosti, lahko močno potisnejo navzgor proti njegovim ciljem tistega, ki ima razčiščeno in predelano svojo preteklost. Ki zna tudi intuitivno zaznati, kaj je zanj pomembno, in si postaviti zelo konkretne cilje ter se proti njim usmeriti s strastjo, ki sproži velik magnetizem njihovega uresničevanja.

Prav zato nas bo na prvi meditaciji leta 2019 v to leto pospremil škorpijon. Da se na hitro še ozremo v leto 2018 in se poslovimo od vsega, kar nas je v njem blokiralo. Potem pa naredimo preskok v leto 2019, ki bo podprlo vsakega, ki se bo držal svojih vrednot, si postavil cilje skladne s svojim srcem in dušo, si zavihal rokave in se s strastjo lotil vsega potrebnega, da uresniči svoje cilje. In se na koncu leta z veseljem zagledal v svojo ciljno črto in ljudi, ki bodo poleg njega stali na njej 🙂

Če se želiš tudi ti pridružiti današnji meditaciji, si več o njej preberi s klikom na STRAST – ŠKORPIJON

Kategorije: Blog