fbpx

Ti si najpomembnejša oseba.

Začni ščititi svojo energijo.

 

Obeta se nam teden, v katerem bo potrebno pogledati, kaj nam je najbolj sveto. Katere so tiste vrednote, od katerih ne moremo odstopati.

Osebam, ki so nam pomembne, bo potrebno pokazati svoj pravi obraz in jim povedati, da od njih pričakujemo enako. Tudi če se bodo temu upirali, bili nadvse glasni, ali se celo obrnili stran od nas.

Veliko bo trenutkov, ko bomo razdvojeni, pa ne bo kaj dosti časa za premišljevanje. Treba se bo odločiti v trenutku. Po srcu in intuiciji. Kadar ne bomo vedeli pravega odgovora, se vprašajmo, ali je naša reakcija ali odločitev v skladu z našimi vrednotami in smo ob njej v srcu mirni, tudi če jo moramo navzven izraziti na malo bolj divji način.

Zime je že skoraj konec. Tudi če nismo pripravljeni na soočenja, so v tem obdobju potrebna. Glavo bo potrebno pomoliti iz cone udobja, kajti v tem se skrivajo naše priložnosti.

Za vsa soočenja – tista, ki jih bomo sprožili sami in še bolj za tista, ki se bodo pojavila dobesedno iz zraka, pa bo potrebno, da smo v čimboljši formi. Zato bo treba še posebej popaziti na prehrano, sproščanje in spanec, da se vsakodnevno vrnemo v svojo pravo energijo. Tudi različne energijske tehnike zaščite v teh dneh niso odveč.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

 

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb