fbpx

Želiš živeti v preteklosti ali v sedanjosti?

Ta teden te nagovarja, da izbereš tisto od obeh poti življenja, ki je naravnana na sedanjost.

 

Z nihajočim vremenom, ki se obeta, bodo nihala tudi naša čustva. Močno lahko privrejo na plano občutki zaradi vseh izgub, ki smo jih že doživeli. Pa vendar je od nas odvisno, ali bomo obtičali v teh občutkih, ali jih prevetrili s pomočjo vetra, ki bo pihal okoli vseh vogalov, da nas pripelje v sedanjost. Kajti težko je razmišljati o čemerkoli, če ti odpihne dežnik ali goro papirjev. V takšnem trenutku se moraš takoj aktivirati, ni časa za strahove preteklosti.

Saj ni potrebe po nasilnem uvajanju sprememb. Loti se jih nežno do sebe in vseh vpletenih. Priznaj si, kaj si v srcu resnično želiš in potem naredi vse, da uresničiš, kar ti narekuje srce. Povrni si zaupanje v sebe in zaupanje do življenja.

V tem tednu je predvsem pomembno, da ozavestiš kaj je prava pot zate in sprejmeš odločitve kako jo uresničiti. Za začetek si priznaj svoje stanje – ali moraš morda najprej zaceliti svoje čustvene rane in se regenerirati, da bodo koraki iz preteklosti v sedanjost sploh mogoči?

Kje je tisti prostor, kjer si lahko okrepiš moči in ponovno najdeš samega sebe ter okrepiš zaupanje v življenje? Morda v naravi, v toplini svojega doma ali med prijatelji. Morda so različne energijske tehnike tiste, ki ti močno dvignejo nivo tvoje energije. Ali pa si enostavno privošči malce razvajanja v katerem od salonov in se s tem vsaj za nekaj časa prepusti prijazni negi in se odmakni od obveznosti in skrbi. Tako okrepljen se boš lažje soočil z nujno potrebnimi odločitvami.

Dež bo na plano potegnil potlačena čustva in hrepenenja. Ozavestiti boš moral tvoje lekcije iz preteklosti, tudi globlji pomen vseh tvojih izgub v življenju. Vprašaj se, kaj so te naučile vse osebe, ki si jih v življenju že izgubil, še posebej tvoji predniki. Prav globlje razumevanje preteklosti je namreč ključ za tvoje prave odločitve.

Okrepljen z duhovnim zavedanjem preteklosti in pozdravljenimi čustvi vezanimi na preteklost, lahko odkriješ svoje potenciale in lepoto življenja. Kljub temu, da nas bo vreme opomnilo, da še ni konec zime, le pokukaj na plano in se ozri za svojimi priložnostmi. Upoštevaj svojo intuicijo in svoj prvinski nagon, saj ti bodo tvoja izostrena čutila pomagala, da se boš bolj zavedal lastnih moči in se prilagajal, hkrati pa se ti bo povečevala volja do življenja. Uspelo pa ti bo le, če boš igral pošteno igro in poskrbel tudi za vse, ki ti bodo na tvoji poti v oporo.

Sprejmi preteklost s hvaležnostjo in obrni nov list v svoji knjigi življenja. Morda se boš moral za to za nekaj časa umakniti v samoto, da se ti vse izkristalizira in te bodo izkušnje preteklosti naučile, da se moraš postaviti za sebe in svoje cilje. Zaupaj si. Le kdo drug kot ti bi lahko vedel, kaj je najboljše zate?

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

 

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb