fbpx
Tika-taka, tika taka, čas je, da zima počasi odkoraka…
Pomirjenost z življenjem vodi v pomladno brstenje in cvetenje.

 

Pa smo v tednu, ki obljublja preskok v pomlad. Pa vendar še nismo tam. Današnji sneg nas opominja, da naj zaključimo tisto delo, ki nam ga vedno nalaga zima. Da si dovolimo v globino svojih čustev in si damo še kak dan miru, v katerem res ozavestimo potlačene stvari in jih potem pustimo za seboj. Le tako se bo lahko začelo pomladno brstenje in kreiranje naših cvetov na vseh področjih.

Smo namreč v tednu zaključevanja, ko je potrebno zaključiti bitke, ki jih bojujemo sami s seboj, da se bo naš fokus lahko preusmeril na doseganje zastavljenih ciljev.

Ozavestimo, kje se še vedno počutimo razdvojene in kje nihamo med dvema možnostima. Poskusimo na situacijo pogledati iz višje perspektive – kako bi svetovali prijatelju v podobni situaciji. Le če se bomo od vsega odmaknili, bomo namreč pomirjeni s svojo odločitvijo in si dovolili razpreti krila in poleteti proti novim priložnostim.

Vprašajmo pa se tudi, katera so tista naša znanja, ki jih skrivamo globoko v sebi. Potegniti jih bomo morali na plano, če si želimo skreirati možnosti za nov razcvet. Gre pa predvsem za znanja, ki jih nosimo globoko v svoji duši. Ne za tisto, kar smo se naučili po šolsko, z razumom, ki s podatki bedi nad vsem. Gre predvsem za tista znanja, ki smo jih že kot duše prinesli na ta svet in za znanja o čustvih, intuiciji in povezanosti, ki smo se jih učili od tistih trenerjev / učiteljev v našem življenju, do katerih smo čutili največje spoštovanje.

Le na tak način se bo naše delovanje lahko širilo, odpirale pa se nam bodo možnosti, ki se jih doslej sploh nismo zavedali, saj se bodo začele po vsaki osvojeni stopnički kazati nove, naša neodvisnost od ljudi in okoliščin pa se bo močno povečevala.

Zavedati pa se moramo, da je do vsakega cilja več poti. Lahko ga dosežemo zelo enostavno in premočrtno, če se s pozitivno energijo zelo jasno usmerimo proti njemu. Pa vendar se na vsaki poti lahko pojavijo blokade, če nekje globoko v nas z nami komunicirajo nepredelane stvari iz preteklosti.

Prav naša negotovost in nezaupanje v sebe nam namreč dostikrat onemogoča uresničiti zadane cilje. Dostikrat pa je razlog za neuspeh preprosto to, da si v resnici ne želimo premakniti iz cone udobja, pa tudi lenoba ali brezbrižnost do tistih stvari, ki nas ne zanimajo, so pa prav tako pomembne, da lahko uresničimo zadani cilj.

Naj vam zadnje snežinke prinesejo še ves mir, ki ga potrebujete, da se res pomirite z vsem, kar je bilo. Če se težko prepustite tem čustvom, vzemite list papirja in nanj izlijte vse, kar skrivate globoko v sebi. Ali pa se udeležite kakšne od meditacij in naredite močan energijski preboj.

Čez nekaj tednov nas čaka pomladni razcvet. Večina si ga je močno želela že tedne nazaj. Pa kaj, ko se v življenju nič ne da izsiliti. Zato je tako zelo pomembno, da predelamo stare stvari, saj se le tako lahko povsem odprto in sproščeno prepustimo prelepim cvetom in dišavam pomladi in njenih novih začetkov in priložnosti.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

 

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb