fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov

 

Živalski vodniki, ki širijo svoj glas tudi preko Cvrčanja plamenov, ti preko odmeva danes prinašajo še bolj jasna tedenska navodila zate. Na Gregorjevo, dan ko se ptički ženijo, so se javili živalski vodniki s perjem. Na sliki si izberi tisto do ptic, ki prva pritegne tvoj pogled, kajti prav ta nosi sporočilo zate.

 

SOVA:

Čas je, da prenehaš igrati vlogo žrtve in se iz preteklosti naučiš, kar je potrebno za tvoje življenje. Vprašaj se, kaj so te želeli naučiti vsi ljudje, ki so te kdaj prizadeli. Da se moraš bolj postaviti zase, povedati kaj si resnično želiš in pokazati svoja prava čustva. Če ljudem ne poveš in ne pokažeš, kaj se dogaja v tebi, se enostavno ne more nič spremeniti, ti pa lahko še naprej užaljeno kuhaš mulo in kažeš s prstom na druge, da so krivi za tvoje stanje. Verjemi, da je varno, da poveš in pokažeš svojo resnico, saj ti življenje ne bi naložilo ničesar, česar ne zmoreš. Začni razmišljati o konkretnih ukrepih, kako izboljšati svoje življenje.

 

ŽERJAV:

Nujno si vzemi nekaj časa samo zase. Le odmaknjen od drugih, boš prišel do svojega miru in sprejel vse potrebne odločitve. Že nekaj časa preživetega s samim seboj, še boljše v naravnem okolju, ti bo namreč omogočilo pristno povezavo s samim seboj. Priznaj si, kaj te je čustveno zaznamovalo in si obljubi, da v prihodnosti tega ne boš več dovolil. Še posebej premisli, kaj te je preveč zaznamovalo po mamini strani družine. V samoti boš sprejel tudi prave odločitve, ki ti bodo omogočale uresničitve vseh zadanih ciljev, tudi če se bodo drugim zdeli povsem neuresničljivi. Le pogumno!

 

GOS:

Priznaj si, kaj ti ne ustreza v tvojem partnerskem odnosu (ljubezenskem ali poslovnem). Definitivno je čas za spremembo, ali celo za kar konkreten premik. Včasih eden od partnerjev osebnostno ali poslovno dozori, drugi pa ostaja v starih vzorcih in ne omogoča napredka. Težko je stopiti priložnostim naproti, če eden v paru zavira razvoj. Nekje se potrpežljivost pač konča. Priznaj si, da odnos ne funkcionira in temeljito razmisli o svojih naslednjih korakih. Ptice bodo poletele iz južnih krajev in tudi zate je že skrajni čas za premik.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

 

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb