fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov

Živalski vodniki, ki širijo svoj glas tudi preko Cvrčanja plamenov, ti preko odmeva danes prinašajo še bolj jasna tedenska navodila zate. Na sliki si izberi tisto od živali, ki prva pritegne tvoj pogled, kajti prav ta nosi zate sporočilo spremembe v tednu z enakonočjem, ko se zima spremeni v pomlad.

 

MAČKA:

Zaščiti vse svoje dosedanje pridobitve, hkrati pa se pogumno podaj novim priložnostim naproti. Pazi le, da bodo novi projekti stali na trdnih temeljih. Če boš imel na izbiro dve možnosti, izberi tisto, ki že na prvi pogled izgleda boljša in bolj skladna s tvojimi vrednotami, saj bo imela bolj trdne temelje, tudi če bo pot do nje težja. Druga možnost bo morda izgledala lažje dosegljiva, vendar bodo njeni temelji majavi, na koncu pa lahko prinese kar nekaj grenkobe in ti odvzame notranjo moč.

 

BIK:

Začni spreminjati svoje navade, še posebej tiste, ki si jih dobil po mamini strani družine. Premakni se iz dosedanjega okolja in svoje cone udobja, kajti le to te bo vodilo k uresničitvi možnosti, ki so ti na razpolago. Preden odideš, pa spregovori. Povej ljudem, kar ti leži na duši, saj bodo tako bolj sočutno in z večjim razumevanjem sprejeli tvojo potrebo po spremembi, zato ti jo bo lažje uresničiti.

 

ZAJEC:

Zaključi odnose ali jih vsaj zmanjšaj na minimum z vsemi, ki nimajo enakih vrednot kot ti. Naj te vodi modrost, da se odvežeš od starih navezav in si tako ustvariš nove možnosti polnega življenja. Pri tem ti bo v pomoč, če boš poslušal kaj govorijo drugi ljudje in njihova mnenja primerjal s svojimi vrednotami. Že samo s pozornim poslušanjem lahko ugotoviš, kaj še sodi v tvoje življenje.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

 

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb