fbpx
Stopi v ospredje.
Bodi vztrajen.
Pazi, koga spustiš v svoj krog.
Ostani povezan z družino.

 

Teden, ki naznanja spremembo. Sredi tedna se bodo končno zaključili različni čustveni izzivi in pokazali bolj veseli vidiki življenja. Zato le pogumno stopite v ospredje in pokažite ljudem kakšnih novosti si želite. Čez zimo ste vse večkrat premleli in zdaj je čas, da svoje ideje pokažete svetu. Na vso moč, direktno in prav nič obotavljivo. Le tako vas bodo lahko razumeli in pri vaši ideji oziroma spremembi podprli.

Zagotovite si predvsem podporo družine, v zunanji svet pa vstopite s previdnostjo, pa vseeno pogumno. Potrebna bo namreč prilagodljivost in vaše hitro odzivanje na okoliščine, ki se bodo sproti pojavljale. Tudi drugi ljudje bodo namreč polni idej. Zato je toliko bolj pomembno, da vas doma čaka varno zatočišče.

Pozorni bodite le, da vas ne premamijo kakšne nepoštene priložnosti. Če se na vašem projektu pojavi kdorkoli z nepoštenimi nameni, ga nemudoma odstranite. Najbolj pomembno za uspeh je namreč to, da tako vi sami, kot vsi okoli vas, sledijo vašim vrednotam. Glede tega si maksimalno izostrite svoje zaznave in pri najmanjšem slabem občutku prekinite sodelovanje.

Pazite pa tudi, da ohranite fokus in takoj odženete lenobo, ki se zna priplaziti izza vogala. Prav tako sproti sprejemajte vse odločitve – če so v skladu z vašimi vrednotami, so prave. Malenkosti pa je vedno mogoče še naknadno spremeniti. Zanesite se tudi na to, da imate že dovolj izkušenj, ki vam pomagajo do pravih odločitev.

Danes pa je tudi materinski dan. Tudi če doslej niste praznovali tega praznika, vam nobena mama ne bo zamerila, če se ji danes oglasite. Včasih pač potrebujemo nek opomnik ali skupinsko zavest, da naredimo nekaj, s čimer se še bolj zbližamo.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

 

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb