fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov

Živalski vodniki, ki širijo svoj glas tudi preko Cvrčanja plamenov, ti preko odmeva danes prinašajo še bolj jasna tedenska navodila zate. Na sliki si izberi tisto od živali, ki prva pritegne tvoj pogled, kajti prav ta nosi zate sporočilo spremembe v tednu, ko se planet Merkur spet obrne v pravo smer.

 

ZMAJ VODE:

Zaključi odnos z osebo, ki te meče iz ravnovesja. Ne bo dovolj, da samo zmanjšaš stike s to osebo, temveč moraš odnos energetsko povsem zaključiti. Najbrž bo pred zaključkom odnosa potrebno tudi besedno soočenje. Jasno boš moral povedati, da nikomur več ne dovoliš, da se do tebe obnaša na način, kot si je dovolila ta oseba.

 

LISICA:

Pogumno stopi svojim priložnostim naproti. Aktivno jih začni iskati, pri tem pa bodi pozoren predvsem na osebe, ki ti pridejo naproti. Zavrni vse mamljive priložnosti, če osebe, ki so vključene v predlagane projekte, na prvi pogled niso primerne zate. Če boš zagrabil pravo priložnost, se ti lahko v naslednjih šest mesecih življenje zelo spremeni na boljše, zato na široko odpri oči.

 

KONJ:

Čas je za izvedbo. Nič več ne premišljuj. Samo naredi vse kar je potrebno. Postavi močne temelje, ki bodo osnova vseh nadaljnjih aktivnosti. Vse potrebno znanje že imaš in vse se bo speljalo elegantno. Poskrbi le za močno telo, ki bo zmoglo vse napore. Lahka prehrana ti bo dobra popotnica, da si zagotoviš dovolj vitalne energije.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

 

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb